Ny header + Trix&Fix

Hej sötisar! Trixar, fixar och bygger om bloggen litegranna vilket medför att det kanske ser lite knas ut här ett tag men jag hoppas på att bli klar under kvällen. Ny header på plats som ni kanske ser, gillade den jag hade förrut men kändes som att det var dags för nytt, dock svårt med en bra ersättare men vi testar denna ett tag så får vi se om det är en keeper :) Puss & kram!Kommentarer

Fiiiint! :)

snyggt!

Super fint!

» Mia

Fin header!

Jätte fin! :)

Superfin vännen :-)

Tycker den nya headern är SUPERFIN!

Ja men det där vart ju snyggt!!! Härlig bild! Tummen upp!

Josefine

FINT!!!!

Sama

Jättefin! Hade kanske önskat att man anade lite mer än Jolies ben där i vagnen, även om jag inte tänker att hon måste vara med i blickfånget på något vis, det är ju din blogg, men inet bara ett par avkapade ben sådär;) Nej, men petitesser! I övrigt riktigt riktigt fin, klart bättre än den du hade innan måste jag säga. Mycket finare färger, och mycket mer liv i denna komposition! Enda att "klaga" lite på är att jag har suttit en lång stund och försökt klura ut vad det står i den mellersta av de undre raderna (with.....), men kan inte läsa det tyvärr... Annars definitivt tummen upp från mig!

Svar: Tack Sama! Tanken var att Jolie skulle vara med mer än med ett par ben men hon var inte riktigt på humör för kameran igår så då hoppade jag det :D

Kram på dig!
Hanna Z | Mamma - Mode - Gravid

Snyggt!!

Anna L

Toppenfin bild och snygg header, dock lite svårt att läsa texten, ffa den mellersta raden! Mne kanske bara jag som börjar bli gammal;)!!

Svar: Kanske om den rosa färgen går att göra lite skarpare/mörkare så tror jag det blir bra!!
Anna L

Nilla :)

Fiiint :), alltid kul med nytt!

Sandra

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jättefin :)

maria ditt största fan förutom sofflan

Så jävla fint!!!
Grym bild!!

Puss

Svar: Hahahaha, du kan vara grym gumman!!!
Malin ☆

Jättefin - mycket glädje och energi - precis som du utstrålar :-)

KRAMAR

Nathalie 18 år och mamma till Neo

Jag tycker absolut det är en keeper! Så himla fin! :)

» Carro

Superfint!!

» Ika

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Blev riktigt fint! :)

» Lena

Väldigt fin, utsikten är helt underbar :)

Gillar den nya =)

Åh, den nya headern är verkligen jättefin! Härligt med en solig bild som ändå känns lite höstig! :-) Om jag vore du skulle jag dock göra texten något tydligare, det är lite svårt att läsa på min skärm. Men å andra sidan kanske du inte vill ha så mycket fokus på texten?

Kram

Svar: Tack!

Precis, är nog olika vilka inställningar man har på skärmen, får se om jag gör något åt det så småningom men för stunden får det vara :)

Kram!
Malin ☆

Elin

Wow! Kanonfin header Malin :)

Svar: TACK Elin :)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »