Odd Molly 50%

God morgon vänner! Åh, vad skoj att börja dagen med att läsa era kommentarer om varför just ni är glada. Detta måste vi göra oftare, verkligen en perfekt start på denna fredag. Efter att ha svept några kaffekoppar börjar jag nu vakna till liv och ska alldeles strax börja packa. Vi ska nämligen åka hem till Åre/Jämtland i helgen och jag längtar! Såg länge ut som att vi skulle vara tvungna att ställa in men nu när Jolie verkar så pigg och glad så åker vi. Ska ju bara hem till mormor och morfar så det blir väldigt lugnt. Skönt! Fredagstips till er som är shoppingsugna - Odd Molly finns just nu på kampanj hos Campadre med upp till 50% rabatt. Jag hittade inget direkt som jag ville klicka hem, tyvärr säger jag medans Mattias jublar, hihi :) In och kika med er! Kram kram 

I ♥ Odd Molly
Kommentarer
» diys

odd molly <3333

Sara Hallin

Vad härligt o få fara till fjälls. Sitter här o funderar på att boka in en helg i Åre bara för att det är så otroligt vackert i fjällen och för att få andas fjälluft :) Sedan att få åka hem till mamma o pappa är ju bara skönt det, att få bli lite ompysslad och så :)
Hoppas ni får en fantastisk helg o att Jolie bara blir piggare o piggare!!

Svar: Tack Sara! En helg i Åre den här årstiden rekommenderas. Så härligt och fint :)

KRAM & Trevlig helg!
Malin ☆

» Sarah

Vilket härligt inlägg du skrev igår! Jag hade också en sån härlig känsla i kroppen igår och det kan man leva länge på! Glädje smittar och jag blir ofta smittad av dig här inne :)
Mysigt för er att åka hemåt, vi sticker också iväg till familj och vänner över helgen - det gör mig glad!

Ha en fin fredag,
KRAM

Svar: Tack Sarah för fina ord! Hoppas eran helg blir härlig :)

Kram från bilen!
Malin ☆

Underbar header du har fått till! Love it! =)

Svar: Tack Catrin :D Kraaam!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »