Två sötsaker

Rosa & Svart Är i en sådan period igen att det det känns som att hela garderoben ekar tomt på kläder. Det blir liksom att jag använder samma plagg sex dagar av sju på en vecka. Nästan i alla fall. Inte så konstigt egentligen då jag ju gjorde en rejäl utrensning i garderoben och det som finns kvar är mest klänningar, linnen och andra sommarvänliga plagg. Dock har jag på senare dagar blivit så kräsen på kläder vilket kanske egentligen är bra då det inte blir så många spontanköp längre men lite tråkigt då det tar sådan tid att bygga upp en bra garderob igen. Tänker alltid på material men även utseende och strävar efter klassiska plagg som kan hänga med länge. Av dessa två ovan är det den svarta koftan jag gillar mest men den är såklart slut i min storlek. Jaja, nog med svammel, jakten fortsätter... :)
Kommentarer
Nilla :)

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Det är så skönt då man har gjort utrensingar och blivit av med kläder som tar plats och man ej använder. Men som du säger det tar tid att fylla på igen...och kostar på ;).
Jag börjar få koll på din stil, gick i någon affär här om dagen då jag tog i en topp som jag tänkt "åå den här kändes lite Malin", ha ha.
Puss

Svar: Hihi, vad gullig du är! Känns som att det är först nu jag börjar få koll på min egna stil igen efter att ha svävat iväg heeelt crazy efter graviditeten, haha :) Men nu är jag "hemma" igen :)

Puss & kram!
Malin ☆

ja herreguuud..min garderob är katastrof just nu..men har inte riktigt någon inspiration till att pigga upp den. trist! båda plaggen du tipsar om här skulle jag dock mer än gärna välkomna hem till mig, jättefina! skulle nog funka nu när jag är lite tjock också ;)

Svar: Åh det förstår jag gumman! Är ju så dubbelt det där med kläder när man har stormage :) Och jag tänkte också på det, kändes som att alla plagg jag ramlade över ikväll är gravidvänliga, typiskt för mig som är utan mage då, haha :)
Malin ☆

Älskar den svarta! Fin och söt men lite tuff på samma gång :)

shit så har de sett ut här också. Men efter 3 paketleveranser de senaste dagarna så har jag nu utökat min klädsamling :) Underbart!!! hihi... Var tvungen att ha en massa nya kläder som satt snyggt o inte hängde på mig... Så nu är jag nästan nöjd... något mer par byxor hade inte varit fel ;)

» ami

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Håller med om att den svarta koftan är jättefin! Måste dock säga att du är jättefint klädd på de kort du lägger upp, och jag gillar speciellt det fina vita armbandet som du har! :)

Ha det gott!

mrsmoet

Hej

Nu har jag gjort ett inlägg på bloggen om hur man kan knyta sina skor för att få bra stabilitet.
Inte helt enkelt att förklara, men bilder finns.

Kram på dig
Åsa

» Lena

Jag måste verkligen ta tag i och rensa i min garderob, men det får ske när vi ska sälja på lopptorg i oktober. Men det känns verkligen så att man använder samma kläder om och om igen.
De ovan är väldigt fina, gillar nog koftan mest jag med:)

Kram!

Karro

Tyckte jättemycket om den svarta - var kan man köpa den?

Svar: Ellos :) Skriver från mobilen nu så har ingen länk, men du har direktlänk nedanför bilden på koftan.
Malin ☆

Åh den svarta koftan hade gärna fått flytta hem till mig!! Den var ju hur fin som hellst!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »