Friday

God morgon vänner! Vi har visst tajmat in en VAB-dag så här lagom till helgen då Jolie är krasslig igen. Jag längtar så tills det här berömda första året på dagis är över för det sägs ju att det brukar bli något bättre efter det. Har det stämt för er som har äldre barn? Nu vill jag ju helst bara har till svar att ni alla nickar instämmande här, hihi! Mattias kör VAB-racet idag så för mig väntar plugg, jobb och träning. En helt vanlig vardag för min del med andra ord. Eller ja, inte helt vanlig eftersom det är lite livligare i hemmet än när jag är hemma själv. Just nu hör jag hur det trallas på "Här kommer Pippi Långstrump" från vardagsrummet och jag sitter här med ett småfånigt leende på läpparna över att höra mina älsklingar sjunga tillsammmans. Kärlek! Happy Friday Sweeties! fridayKommentarer
Annika

Vad jag blir glad av att läsa att det liksom verkar så självklart att Mattias är hemma och vab:ar då du ska vara hemma och ffa plugga, men också jobba och träna! Hemma hos mig har det som typ nästan tagits för givet att eftersom jag "bara" är hemma och pluggar så vab:ar jag, förutom de dagar det är obligatoriska föreläsningar (ställer till minst problem för den andres jobb där det blir tvunget att avboka en hel dag med klienter/möten osv). Går ju dock inte att plugga de dagarna så då omkullkastas ju också min planering.

Svar: Åh, vad tråkigt att det är så :( Vi försöker dela lika på vab:andet men oftast blir det ändå Mattias som får ta det då han inte missar så mycket om han är borta en dag från jobbet. Däremot så får jag stressa ihjäl mig just nu om jag missar en arbets/pluggdag. Så då blir det mest naturligt att han får ta det.

Kram på dig!
Malin ☆

Hejja er :)
Hoppas att du får nått gjort idag, eller du smiter in och myser med dom..? haha!

Tänkte när det lugnar sig för dig, och du inte åker till Sthlm under en del helger, skulle det vara kul och ses! Jag skulle kunna ta tåget till dig!
Ha en fin fredag vännen! kram!

Svar: Ja, men åh, ja ja ja, det vill jag :) Gud så mysigt det vore! Träna, tjattra och mysa tillsammans :D Blir betydligt lugnare för mig i maj så då kanske vi kan styra något beroende på hur det ser ut för dig?

Hoppas du får en fin helg!
Puss & kram!
Malin ☆

Lina

Hos oss har det verkligen blivit bättre för vare termin. Över 35 vabdagar första terminen, 15 andra och peppar peppar är vi bara uppe i 7än denna. Så skönt men svårt att förstå, blir nästan så man väntar på att det ska va sjukdom när man kliver upp på morgonen. Men vi är så glada för vare dag och vecka vi slipper sjukdom och vab. Krya på er! Kram

Svar: Åh så olika det verkar vara. Men jag gillar hur det utvecklats sig för er så jag hoppas det blir så för oss också, hihi :)

Kram!
Malin ☆

Mamma till två

Jag tycker inte att det lugnar ner sig förrän barnen börjar på storbarnsavdelning. På småbarnsavdelningarna går det bara runt runt. Hoppas att ni får en bra helg, trots sjukdom! Så när det blir bättre tycker jag är avgörande av hur gamla de var när de började. Vår stora började när hen var 15 månader - och gick på småbarnsavdelning i tre år = tre år med konstant vabande. Den lilla var 21 månader när hen började och går fortfarande på småbarnsavdelning = konstant vabande fortfarande.

Svar: Ohh no :( Jolie kommer ju gå på småbarnsavdelning åtminstone ett år till, kanske till och med två år till. Tror de byter vid 3-4 år här. Jaja, det hör väl till livet med småbarn med detta vabbande :)
Malin ☆

» Kitty

Så mysigt med sjön-sång, men trist med sjukdom. Hoppas du håller dig i alla fall!

Snaaaart ses vi, underbara du!

Greta hälsar. Puss

Svar: Ja, fy, inga mer sjukdomar här nu ;) Hälsa fina Greta tillbaka!

Puss på er båda <3 Längtar till måndag!
Malin ☆

För oss har det absolut varit bättre än förra våren. Efter 2 års ålder ska immunförsvaret ha blivit mycket bättre i alla fall. Du som gillar olika armband, det här är så malin enligt mig http://avanna.se/accessoarer/armband/


Kram och glad fredag !

Svar: Åh, hoppas det blir så för också. I september har Jolie gått ett år så ska bli spännande att se hur nästa vinter blir :)

Tack för tips - ska spana in genast!

Kram kram!
Malin ☆

» Linda

Skön uppdelning ni har :-) Här gjorde vi precis likadant när jag pluggade. Appropå ditt förra inlägg om att förverkliga sina drömmar så tycker jag att du är så SJUKT bra. Keep it up! KRAM

Svar: Ja, det är skönt att det fungerar så bra utan tvekan på vem som ska vara hemma. Mattias "missar" oftast inget om han är borta medan jag får slita som ett djur om jag missat en arbets/pluggdag. Däremot skulle vi vinna mer ekonomiskt om jag var hemma, men asch, vi får väl vinna på lotto eller nåt istället, hihi :)

Tack vännen, det värmer <3

Hoppas ni mår bra hela familjen!
Stor kram!
Malin ☆

Rosanna

Gud vad olika de verkar vara. Jag kan räkna på en hand detta första år hur länge sonen har varit hemma. Han är inte alls ofta eller mycket sjuk, men de finns dom som säger att eftersom han träffade barn på öppna fsk ett helt år innan han började på dagis så har han redan fått alla baciller typ.Sen träffade vi alltid alltid folk hela hans första år oavsett om dom var sjuka eller inte. För att han ska bli härdad, kanske beror på mitt super immunförsvar också då jag blir sjuk Max en gång per år. Hoppas att de ska bli bättre för Jolie sen :) Kramis.

Svar: Ja, det är ju verkligen så olika. Vi var också mycket på öppna förskolor och liknande men det verkar inte ha hjälpt immunförsvaret alls för vår del. Hoppas det blir bättre nästa vinter :)

Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »