Galet lycklig!

God morgon vänner! Gissa vems mammahjärta som slog femhundra volter igår när en liten tjej kom springandes mot henne på flygplatsen? Jag trodde Jolie skulle sova och att de skulle vänta på mig i bilen så lyckan och glädjen när de mötte upp mig i ankomsthallen är obeskrivlig. Som ni kanske ser på bilden på mig och Jolie så var jag galet trött igår men också galet lycklig. Galet lycklig över att vara hemma med min familj igen, galet lycklig över min utbildning, galet lycklig över mina nyfunna vänner och galet lycklig över mitt liv!

20130415-091436.jpgVeckan som gått på Instagram!

Vill passa på att tacka er, alla kära bloggvänner, för det härliga stödet ni givit mig under veckan. Massa fina och peppande spår och kommentarer och ni lämnat till mig och det har verkligen pushat på mig och hjälpt. Tusen, tusen tack för det! Stora måndagskramar!Kommentarer
Sama

Underbart:) Härligt att du trivs med utbildningen, så att uppoffringen du gör på hemmaplan är värt det!
Du, får jag fråga dig om tips? Min bästa vän ska snart adoptera ett barn som är nästan precis lika gammal som Jolie. Jag längtar så otroligt mycket efter honom och skulle vilja ge honom en "välkommen hem"-present. Eller helst två, en som han kan uppskatta nu och en lite mer långsiktig liksom. Men vad ger man till en snart tvåochetthalvt-åring som man aldrig träffat, inte vet alls hur han är eller vad han gillar? Jättesvårt... Har du någon tanke på vad som skulle kunna gå hem? Vad gillar Jolie (och hennes jämnåriga kompisar) just nu?

Svar: Åh vad gulligt av dig och jag förstår att du längtar <3

Jag tycker Mathildas tips med Lego Duplo är jättebra. Det brukar gå hem hos de flesta 2-åringar :) Annars är Jolie väldigt mycket för dockor och små gubbar och gummor av olika slag nu. Hon både leker med dem men även pysslar om och tar hand om dem. Så det kanske också kan vara något?

Tycker annars att det är tanken som räknas och en 2-åring brukar bli glad för det mesta :)

Stor kram!
Mathilda

Vad härligt Malin, att du känner sådan lycka i livet och med människor och saker du omger dig med. Du verkar alltid vara så glad och sprida härlig energi omkring dig så det är du verkligen värd! :)

Svar: Men åh, tack Mathilda! Sitter med ett fånigt leende och blev väldigt glad av din kommentar :)

Kram!
Malin ☆

Vilken lycka då! Förstår glädjen med en överlycklig dotter som möter upp <3 Hoppas du får en fin måndag!
Kram

Svar: Ja, det var så underbart <3

Önskar dig detsamma Jessica!
KRAM
Malin ☆

Vad skönt ! :) Det är viktigt att få göra det man drömmer om! kram

» Greta

Åh - vad jag känner igen den lyckokänslan och vad glad jag är att du också känner den :)!

Svar: Och jag är glad att du känner den <3

Puss finaste!
Malin ☆

Vad härligt det låter=) Och vilken kropp du har!° Hur lyckas du? =)

Svar: Träning och kost, kost och träning är receptet :D
Malin ☆

susanne

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Du verkar vara en sån fin tjej med ett stort hjärta. Önskar jag hade en vän som dig.

Svar: Tack Susanne :)
Malin ☆

» Bella

Tänk att ni nu redan gjort klart hela första veckan! Tiden går så fort. Kul att läsa om allt och längta till juni. Detta upplägg med en veckas ledigt emellan passar ju dig perfekt. Så får du vara hemma och kramas och pussas och fylla på kärleksförrådet

Svar: Ja verkligen! Så skönt med en vecka på hemmaplan men även en veckas paus. Hjärnan är verkligen fullmatad med information. Vi funderade lite nu i veckan på hur ni som går i juni ska klara två veckor i rad, haha :) Kommer såklart gå galant även för er men det är MYCKET som ska in!

Nästa vecka ses vi, tjihooo!
Malin ☆

Jennie

Underbart!

Jag vill ha din mage Malin!!

Puss o kram

Svar: Och den kommer du få vännen! Kämpa på <3

Puss!
Malin ☆

» Kitty

Hon är ju så bedårande lilla Jolie!

Miss u! Nu ska jag försöka plugga lite.. Är redan nervös inför vecka två.

PUSS!!

Svar: Miss U 2! Jag har inte blivit nervös ännu men lär nog hinna bli det både en och två och tre gånger innan det är dags :D

Puss!!!
Malin ☆

» Sanna

Du glömde skriva med ditt instagram-namn ;-)

Svar: Åh, näe, tänker att det står ju i presentationen till höger :)
Malin ☆

Nilla :)

Känslan av att vara smått hög på sitt liv är obeskrivlig. Kan föreställa mig lyckan då Jolie möter upp dig på flygplatsen <3.
Alltså seriöst vännen bilden här ovan på dig längst ned i vänstra hörnet!!!!, bevis på att hårt slit ger resultat, blev ju ännu tydligare då du skippat linnet, så jäkla peppande att se ska du veta, mer naket åt folket Malin ;).
Massa KRAMAR

Svar: Haha, åh vad jag skrattade när jag läste detta igår! Det var Kitty som peppade mig att våga lägga upp bilden :) Responsen blev ju helt otrolig så får se om jag vågar igen i framtiden, hihi!

Puss & kram!
Malin ☆

Sussi

Oj vilka muskler! :) Var kommer din fina sport-bh från? Den var oxå fin. :)

Svar: Tack :) Den kommer från Röhnisch! Här är en länk: http://www.rohnisch.se/sv/artiklar/traning/underklader/printed-sport-top.html
Malin ☆

åh vilken lycka att äntligen vara tillsammans igen :) <3<3

Rosanna

åhh vilken lycka att se sitt barn komma springande efter att ha varit länge från varann <3 du verkar vara en så himla go människa Malin, kramis på dig


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »