Lejonet

Oj så snabbt dagarna går och nu har vi redan lagt dag tre bakom oss. Idag har vi jobbat med muskelsystem i rörelse och även börjat kika lite på olika rörlighetstester. Skönt att vila hjärnan lite från allt det pedagogiska från dag ett och två även om det såklart kommer hänga med under hela utbildningen och vi kommer gå in djupare på det igen framöver. Förutom att övningarna vi gör i sig är väldigt roliga och lärorika så är jag så himla glad för mina vänner som är här och går kursen med mig. Stämningen är så lättsam och det blir otroligt många skratt under en dag. På så sätt blir allt ännu roligare och när jag har kul, ja då lär jag mig. Här är en övning vi gjorde idag som kallas Lejonet. Övningen är på bilderna inte helt korrekt utförd då, ja, låt oss säga att det blev en del, eller ganska mycket spex där ett dag. Övningen ser ju lite halvgalen ut och visst är det lite svårt att inte skratta? Men det är en otroligt bra övning för nacken faktiskt. Berättar gärna mer om den i framtiden om ni är nyfikna! pt2 pt pt1Kommentarer

Hehe ser himla rolig ut!:) Den vore säkert bra för min nacke. Kram

Svar: Har du problem med nacken tror jag det kan vara en toppenövning :) Kram!
Malin ☆

Haha, skrattade som en tok när jag såg bilden du la upp på instagram!
Vill dock gärna veta mer om denna övning, då jag har en super dålig nacke!
Kram

Svar: Haha, vad bra att jag fick bjuda på det :D Jag kan filma övningen nästa vecka när jag är hemma och visa ordentligt då!

Kram!
Malin ☆

Tror att mina deltagare hade knäckt sig totalt om jag hade kört den här övningen :-)

Ha en mysig kväll i huvudstaden!

KRAM

Svar: Haha, fram med den bara :D

Du, glömde ju helt maila dig, men har du frågor eller funderingar eller bara vill höra hur det var med TI:n så hojta till!

Stor kram <3
Malin ☆

Hahahahahhaha :D Ser tokroligt ut :D

Svar: Hahaha, ja men visst? Svårt att ta den seriöst till en början :D
Malin ☆

ja jäklar va jag skrattade när jag såg bilden första gången :) hahahaha! Helgalen :)

Svar: Hahaha, jag bjuder på den :D :D
Malin ☆

Britt Heidi

Haha, det så morsomt ut! Det er bra du har det gøy for da går tiden frem til du skal hjem til dine kjære fort !

Jo, nå skal du høre... trening går ikke såååå bra her. Mitt treningssenter har gått konkurs. Plutselig var det bare stengt dør og de takket alle for samarbeidet. Jeg ble superdeppa! Men allerede dagen etter kastet jeg meg rundt og dro til ett annet treningssenter for å se om jeg kunne trives der. Det gjorde jeg egentlig ikke så jeg dro til et annet treningssenter som jeg tidligere har vært medlem på. Der hadde de en super corebar HIT-time og jeg hadde det kjempe gøy! Det var en flink instruktør og jeg tror jeg kommer til å bli medlem der. Men enn så lenge har treningsiveren fått seg en liten knekk av at treningssenteret mitt ble stengt. Jeg kan selvsagt trene ute men jeg savner miljøet, det å trene sammen med andre og å gå på morsomme timer i sal!

Fortsett å kose deg! Tenker Mattias også fikk seg en liten latter av bildet. Mangler bare rosen i munnen der, Malin ;) Klem til deg!

Svar: Men just ja, det minns jag ju att du berättade för mig för ett par veckor sedan men att jag glömde av att svara dig. Så tråkigt med träningcentret men jag hoppas att du kan hitta ett nytt som du kommer att trivas lika bra på. Kanske det du var och tränade på? Jag håller tummarna :) Jag har också mycket lättare att träna på ett gym där man kan bli inspirerad och peppad av andra så jag förstår dig full ut!

Hahaha, ja en ros i munnen hade varit något det :D :d :D
Stor kram & God natt!
Malin ☆

Maria

Å den där lvningen är toppenbra. Jag har själv fått den av min sjukgymnast, galet jobbig är den också.

Svar: Ja, det är en toppenövning för nacken! Så som vi jobbar här är den dock inte alls tung utan det ska vara ett väldigt lätt motstånd och vi jobbar mer med att trimma nervsystemet :)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »