Monday

Good morning Sunshines! Trots att klockan ringde klockan 04:30 imorse så känner jag mig idag pigg, glad och förväntansfull inför den nya veckan. Jag har nu på morgonkvisten flugit ner till Stockholm och befinner mig just nu på Arlanda Express in till stan. Väl där inne ska jag sedan som vanligt ta mig vidare till Bromma där denna vecka ska spenderas. Det ska bli en så rolig vecka och jag ser fram emot att träffa mina klasskamrater igen men även att få lära känna de nya lärarna vi ska ha denna veckan. En av lärarna heter Jari Ketola och han blev utsedd till årets PT 2012. Så häftigt och inspirerande!

20130422-073131.jpg
Tänkte ge er ett morgontips också i form av dessa godingar från Timberland. Jag hade gärna velat ha ett par svarta men överväger att klicka hem dessa vita. Så snygga. Finns hos Campadre!

20130422-073409.jpg
Hoppas ni får en underbar start på nya veckan alla kära vänner! Stor kram <3Kommentarer

Hej! Hoppas du får en bra vecka!!! Sköt om dig, kram

Svar: Tack och detsamma till dig Therese!

Kram!
Malin ☆

Hoppas du får det trevligt :)

Svar: Tack Louise :)
Malin ☆

Frida

Ha en bra vecka i Sthlm!! Kram

Nilla :)

Hej babe!, så kul för dig med en vecka i PT-världen igen :).
Antar att det inte går några flyg direkt till bromma för dig?!, skulle ju vart så smidigt. Men samtidigt så ska man inte klaga det är ju otroligt smidigt med flyg över lag, man kan flytta sig från en plats till en anna på otroligt kort tid med tanke på avstånden.
Ha en bra dag vännen...vink vink från Enköping <3. Puss o kram

Svar: Jo, det går faktiskt direktflyg till Bromma men det blir billigare att flyga till Arlanda och sedan ta tåg/buss in till Bromma :) Håller med dig, flyg är fantastiskt smidigt även om det kanske inte är det bästa för miljön...hrmmm.... men ibland får man ändå :)

Hoppas du får en bra vecka vännen! Puss!
Malin ☆

Lyckades ju inte få med min mail på alla kommentarer hahaha!!! Men de är måndag. Gör om gör rätt ;) hoppas du får en härlig vecka! Kramar

Svar: Hahaha, sötis! Blev så glad av alla fina spår <3 Puss & kram!
Malin ☆

Hoppas du får en fin dag !:) kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »