Orolig :(

Hej vänner! Trots att dagen varit lärorik, inspirerande och rolig på många sätt så har den också varit väldigt tung då mitt hjärta redan längtar hem. Jolie är fortfarande sjuk och det rätt rejält, ni vet när det är så där på gränsen om man ska åka in eller inte, och det känns såklart inte alls bra att vara fyrtio mil ifrån henne just nu. Tårarna forsade verkligen hos mig i morse när vi sa hej då. Usch, usch, usch! Jag är så orolig i mammahjärtat men försöker att fokusera och vara med så gott det går här. Förhoppningsvis vänder det snabbt för vår lilla tjej och blir hon sämre får jag ta beslut då om jag ska åka hem eller ej.

utemysJag ♥ Jolie

Nu ska jag sätta mig och göra dagens läxa här. Rätt bra att ha något att koncentrera sig på faktiskt då jag skulle gå i taket av oro annars. Uppgiften är att sätta ihop en rolig, galen, inspirerande och innovativ uppvärmning för både styrketräning och konditionsträning vilket känns som en lagom utmaning så här i början av veckan.

Kram kram!
Kommentarer

Åh stor kram till dig! Förstår de onda i mammahjärtat! Man vill ju inget hellre än vara där o ta hand om dem. Hoppas hon blir bättre så du kan o orkar fullfölja veckan.

Pepp o spark i baken ;) jag tror du kommer på en grym uppvärmning :) heja dig vännen <3 puss o kram

Elin thejas och Junies mamma

Nej så jobbigt jag förstår dig hoppas hon blir bra så du inte behöver vara så orolig och kan fortsätta. Kram kram på dig

Åh då.... hoppas hon kryar på sig snabbt! Lilla gumman då.. Kram till dig!!

Elin

Krya på dig Jolie!!

Sama

Nej, usch så jobbigt:( Hoppas hon kryar på sig snabbt!!

» Bella

Styrkekramar till dig!

Valeria- mamma till 2 prinsar

Men hoppas hon Kryar på sig och att du kan fortsätta. Du gör det så bra Malin!!!

Rosanna

krya på lilla Jolie.. Kram på dig

Sandra

Hoppas hon blir frisk fort så du kan fullfölja veckan och fokusera helt på det. kram

» Frida

Stor kram till dig och Jolie, inget kul när de små är sjuka.
Hoppas hon snart kommer att bli frisk.
Styrkekramar svenssonfru.

Hoppas verkligen hon blir frisk fort, skickar en krya-på-sig-kram till henne. Förstår att det känns jobbigt, man vill ju vara där för dem små när dem är sjuka. Massa kramar till dig och hoppas allt löser sig<3

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Fy!! :( Lider så med dig. Hoppas hon blir mycket bättre snart! Skickar lite styrkekramar.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »