Jobb-i-li-jobb!

Farmor och farfar är snälla och ställer upp och VAB:ar idag då både jag & Mattias har det så smockat på jobbfronten. Vi försöker alltid att pussla så gott vi kan, speciellt när lillhjärtat är sjuk, men ibland går det bara inte och då är vi så glada och tacksamma över att ha nära och kära som ställer upp och hjälper till. Guld värt! Jag sitter och jobbar med mina PT-onlineklienter nu vilket är väldigt spännande. Jag tycker det är jätteroligt att jag via onlinetjänsten har möjlighet att hjälpa även er som bor långt ifrån Sundsvall. Att peppa och "fightas" längs vägen är en sak men att sedan få se och läsa om resultaten. Wow! Bästa känslan för en PT.

röhnischGlad PT förra veckan!

I eftermiddag ska jag ner och jobba på Sportsgym så det är en lång arbetsdag idag med andra ord men det gör ingenting. Som jag skrivit förut så älskar jag ju mitt jobb och är så glad att jag vågade satsa på min stora dröm. Har ni några drömmar? Våga ta steget! Det är värt det tusen gånger om. Jag lovar!

Kram på er!
Kommentarer
Bella

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jaa visst är det fantastiskt!! Tänkt när vi satt där på grundutb och tragglade muskler

Svar: Ja, det känns ju som år och dar sedan samtidigt som det känns som igår. Typ. Saknar det men ändå inte, haha!

Hoppas du mår bra vännen <3 Miss you!
Malin ☆

Nilla :)

Men hej snygging, oranget är ju verkligen din färg, klär dig så bra så även dina muskler som är fab ;).
Lilla Jolie då som är dålig idag med, håller tummarna för att hon frisknar till snarast <3.
Puss o kram

Men snygging där! Har du tips om var man kan hitta snygga träningskläder? =) Som inte sitter allt för snortight när man har några kg man vill bli av med;)

Svar: Röhnisch är mitt absoluta favvismärke när det kommer till träningskläder. Deras kläder är både supersköna och supersnygga :D
Malin ☆

Sandra

Håller tummarna att Jolie vaknar frisk och pigg imorgon :) kram

Skönt när de finns andra som kan ställa upp. Inte kul att behöva vabba jämt.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »