Tom Tits Experiment

Hej hopp vänner! Min dator blev visst kvar hemma i Sundsvall och jag gillar ju inte riktigt mobilinlägg på mobilinlägg men jag gillar ju heller inte när det blir tyst allt för länge här på bloggen. Så nu vill jag säga hej till er även om det innebär ett mobilinlägg till :) Gårdagen spenderades i Södertälje där vi fikade med vänner och sedan besökte vi Tom Tits Experiment. Har ni varit där? Jag blev som barn på nytt och skrattade så att tårarna rann men mitt sällskap för dagen var inte lika imponerad. Förstår inte alls. Jag kan varmt rekommendera det för er med lite äldre barn (även yngre barn men äldre får nog ut lite mer) och jag tänker själv återvända dit med Jolie om några år. Dagen avslutades med ett glas rosé med kära vänner på en uteservering i Södertälje och sedan spontan grillkväll ute i Nykvarn. Med andra ord blev det rätt sent innan vi var tillbaka i Stockholm igen. Tack alla inblandade för en perfekt dag och kväll <3

20130811-103422.jpgKommentarer
» Maria

Tom Tits är så roligt, varit där ett flertal gånger som liten och även som halvvuxen och älskat det. Om några år ska det bli riktigt kul att få ta med dottern dit igen.

Nilla :)

Låter som en riktigt toppenhelg gumman :). Puss o kram

Anonym

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Är ni inte förlovade längre, råkade av en slump uppräcka att du inte har någon ring och inte på de senaste bilderna heller?

Kommer ihåg de som väldigt häftig, var där själv i tidig tonår tror jag.

Sara i Sundsvall

Jaha har du varit i Nykvarn?! Där har jag släkt :-) (Farbror med fru bor där, mina kusiner oxå när de var yngre) Lite lustigt, det är ju inte så stort menar jag ;-)

Kram på dig!

Svar: Hihi, vad kul :) Var bara där en snabbis på kvällen så hann inte se så mycket av själva Nykvarn, men mysigt det lilla jag såg :)

Kram!
Malin ☆

» Mia

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Då var du i mina gamla trakter. Född och uppvuxen i södertälje. Sambon har hela sin släkt i Nykvarn, samt att vi har många vänner som bor där:-)

Ha det gott.

Svar: Åh, vad kul :) Jag tycker det är roligt att "upptäcka" nya delar/städer av Sverige där jag inte varit innan så det var trevlig att se Södertälje :)

Kram på dig!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »