Adventskalender | Lucka 2

Så var det dags att öppna lucka nummer två,
här har ni chans att ett riktigt fint pris få.
Gå in och kika efter något som passar just ert tycke,
motivera och länka sedan ert favoritsmycke!
 
 
Tack Sahara Silversmycken som sponsrar denna lucka med ett valfritt smycke. Luckan stängs lördag den 14 december klockan 23:59 så öppnar vi en ny lucka den tredje advent. Stort lycka till från mig!Kommentarer
Matilda

http://www.saharasilver.se/nova-p-119-c-148.aspx

Hjärta för mig symboliserar kärlek, mamma har och ger mig så otroligt mycket kärlek. På något sätt vill jag visa min tacksamhet och uppskattning för all kärlek som hon gett mig, så vad vore då inte bättre än detta halsband!

Vill vinna detta: http://www.saharasilver.se/zoe-p-135-c-147.aspx. :)

Glömde motiveringen, haha!
Vill vinna detta till min fina mamma, som tack för all hjälp hon har gett mig de senaste 3,5 åren sen jag blev gravid som sextonåring utan någon pojkvän. Hon har gjort allt för mig, och vet inte hur jag ska tacka henne. Hoppas på att få ge henne detta!

julianna fredriksson

Hej!
Är gärna med

http://www.saharasilver.se/forever-p-123-c-145.aspx Väljer detta vackra halsband som skulle symbolisera min
kärlek till min älskade dotter. Hon betyder allt för mig, Är hjälpsam och hjälper till här hemma om det behövs, och är alltid go och glad.

Mvh Julianna
mailadress julianna@bredband2.com

http://www.saharasilver.se/living-on-the-edge-p-202-c-152.aspx
Skulle vilja vinna detta, och ge till min underbara sambo. Han är ingen fan av smycken men vet att han gillar läderarmband. Som bilden visar kan man kombinera flera stycken...och voila! ..julklapp/födelsedagpresent framöver i box.
Otroligt snyggt!
Mvh Eivor

Jag vill gärna vinna denna fina ringen: www.saharasilver.se/nyhet-caroline-p-237-c-149.aspx . Ska på bröllop i januari och den hade passat så himla bra till min klänning. Ha en fin andra advent. Kram

Bra blogg!!
http://nataliealexandra.blogg.se/

Emma

Bland himla mycket fint, jag hittade ett smycke,
som extra sticker ut, som lyser, i mitt tycke.
Ett armband stelt i silver, med dekoren av en stjärna. Nu hålls här tummar och tår, jag vinner det så gärna.

http://www.saharasilver.se/nyhet-molly-p-230-c-143.aspx

Britt Heidi

Jeg ønsker meg dette armbåndet. Hjertet symboliserer mine 4 barn, min mann og mine døde foreldre.

http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-143.aspx

Amira

http://www.saharasilver.se/zoe-p-135-c-143.aspx

Det här underbara armbandet hade jag velat vinna!
Jag hade slagit in det i det vackraste presentpapper jag kunnat hitta och givit det till min underbara stora syster. Tidigare i år hade de inbrott i sin sommarstuga, där hon hade tagit med sig sina allra vackraste favoritsmycken, för att känna sig extra fin under midsommar och kalasfirandet. De tog allt! Att få ge henne ett så vackert och exlusivt smycke i julklapp hade betytt något så otroligt för henne, men ännu mer för mig!

Godjul, Amira

Vilken underbar bild!

Mia

Trädgården ligger vintervit frusen
snötäckta tysta är alla husen
Med den blänkande droppens klara glans
vill jag sätta älsklingens hjärta i trans
hennes leende kärleksfullt stråla
när hon för det nya året skåla!

Gina långt halsband med droppe
http://www.saharasilver.se/gina-p-216-c-145.aspx

Ett Victoria-halsband skulle vara fint. Ett hjärta för den stora kärleken, ett för den lilla :)

Jag skulle vilja vinna denna:
http://www.saharasilver.se/miranda-p-132-c-143.aspx

Jag skulle vilja vinna ringen Happy:
http://www.saharasilver.se/happy-p-145-c-148.aspx

Med motiveringen att jag firar min första jul ensam, jag bor 38 mil från mamma och pappa och min make ska fira jul på Åland med sin mamma (jag själv bor i Jokkmokk). Och när jag ska fira jul ensam innebär det lite deppighet och inga julklappar, utom de jag köper åt mig själv. Att vinna ringen skulle göra att det känns lite mer som en jul att se fram emot, då jag skulle ge den till mig själv i julklapp.

Melissa

Halsband Elvira jag önskar jag vinna då mitt favorit halsband bestämt sig för att försvinna!
Tack på förhand och jag önskar er en underbar jul!
kram

http://www.saharasilver.se/forever-p-123-c-145.aspx

Det här hjärtat skulle symbolisera kärlek, till livet och framför allt min dotter men även mig själv. Ett må bra smycke som får en att känna sig fin även till vardags

Bella

Jag skulle vilja vinna det här jättefina armbandet som har två hjärtan som sitter ihop. Det finns stunder då man kan känna att livet är hopplöst och ingenting blir som man tänkt sig, men så påminns man om alla fantastiska människor som finns runtomkring en och då känns det inte lika jobbigt längre.
http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-148.aspx

Skulle gå gärna vilja vinna detta armband, http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-148.aspx. Detta år har varit tufft för mig med stora upp och nergångar, borde varit så lycklig men tyvärr rår man inte för allt som sker inuti sig själv. Men min kärlek till min älskade sambo har vuxit sig allt starkare och kan verkligen inte tänka mig att leva utan honom nu mer än någonsin. Vore underbart att vinna detta armband som en evig påminnelse om att vår kärlek övervinner allt!

Carro

http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-143.aspx detta fina armband skulle jag vilja vinna. Det symboliserar min 2 månader gamla dotter som äntligen, efter många års försök & mycket skit på vägen - är här! :)

» Peach

Jag skulle vilja vinna detta http://www.saharasilver.se/nyhet-stella-p-224-c-101.aspx halsbandet för att stjärnorna symboliserar min äldsta moster som gick bort nyligen, hon blev bara 59 år gammal. Jag träffade inte henne så ofta då hon bodde långt borta utomlands i Indien, men när jag väl träffade henne var hon en jätte snäll och trevlig moster. Som ett minne för att minnas henne skulle jag ge det vackra halsbandet till min mamma som inte har någon möjlighet att åka till Indien för att gå på min mosters begravning.

Malin

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta armband http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-143.aspx, som symbol för min älskade söner.

Malin

Jag skulle jätte gärna vilja vinna detta armband http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-143.aspx, som symbol för min älskade söner.

Har jag turen att vinna vill jag ha http://www.saharasilver.se/nyhet-stella-p-224-c-101.aspx

Därför att det är så väldigt snyggt & jag behöver lite uppmuntran.

» Eva

http://www.saharasilver.se/alive--p-189-c-152.aspx

Denna ring känns så rätt för mig då jag i somras drabbades av akut havandeskapsförgiftning. På en vecka gick mina värden från normala till kritiska. Åkte intet ont anandes in för smärtlindring av ryggvärk mitt i natten. 25 mil i bil + en ambulanshelikopterfärd och 31 timmar senare förlöstes sonen med akut kejsarsnitt. Idag är jag så glad att vi båda lever och mår bra! :)

Maria G

Det var kärlek vid första ögonkast när jag såg smyckena hos Sahara Silver, jag har länge länge drömt och tänkt.. att en dag blir det du och jag. En dag hoppas jag att denna drömmen blir sann och att det kan bli vi två <3 Om denna dröm slår in så är det detta vackra smycke som får flytta in till mitt hjärta http://www.saharasilver.se/nyhet-novalee-p-231-c-101.aspx

Carro

http://www.saharasilver.se/nyhet-caroline-p-237-c-149.aspx

Unnar mig sällan materiella ting
Men blev så förtjust i denna ring
Klickade in mig och ser att den passande nog heter Caroline
Det gör den nästan lite extra fin
Jag skulle om den extra mycket värna
Är lite galen i allt som pryds med stjärna

http://www.saharasilver.se/pauline--p-218-c-149.aspx

Denna ring tyckte jag var riktigt snygg.
Att kunna ge mig själv något lite dyrare har aldrig varit uppe på tapeten för mig men det hade varit roligt att kunna få något kvalite smycke som vara längre än tills kvällen är över.
Håller tummar och tår.

Helene Ljungberg

Här i hålan där jag bor är det inte lätt må du tro,man kan gå gata upp och ner men inga fina smycken finns att finna,bara en simpel smyckesbutik mest bestående av gammal skit.
Det var rena turen att jag fann din fina blogg och en tävling från Sahara soml mig i smaken föll.Massa underbara ting som glittrar och glimma, dock ett halsband kallat etolie föll i mitt tycke.Med detta enkla rim jag önskar dig en glad och trevlig jul om du mitt rim gillar ja då är du kul :)

Therese

http://www.saharasilver.se/cornelia-p-161-c-145.aspx

Så mkt fint!

Detta halsband önskar jag verkligen vinna! Ska snart återgå till jobb igen efter lång mammaledighet och med detta runt halsen skulle jag på ett sätt ha mina båda hjärtan med mig varje dag!

» ami

Åh, blev förtjust i ringen Joy,http://www.saharasilver.se/-joy-p-179-c-149.aspx . Tycker om smycken med ett stort och ett litet hjärta som för mig symboliserar ett mammahjärta och hennes barn. Jag unnar mig själv mycket sällan något då mina tre små killar alltid kommer i första hand, så en ring som denna skulle bli en jättefin och betydelsefull julklapp.

Ha det gott!

Karin

http://www.saharasilver.se/eternity-p-136-c-101.aspx skulle jag vilja vinna :-)

Karin

Oj glömde motivera! Skulle vilja vinna det halsbandet för att det var fint helt enkelt :D

Sofia

http://www.saharasilver.se/one-p-191-c-152.aspx


Jag skulle vilja vinna detta halsband till min man, som trots allt vi gått igenom tillsammans fortfarande kämpar på vid min sida. En mer stöttande och kärleksfullare människa får man leta efter! En fantastisk pappa, en underbar man och en fantastisk vän.

Sanna Larsson

http://www.saharasilver.se/nicky-p-199-c-101.aspx

Jag är med och tävlar. Jag är snart utbildad jurist och köpte min första kostym härrom veckan. Ett halsband som detta hade varit fint att matcha med på min, förhoppningsvis, stundande arbetsintervju. Jag håller tummarna får både halsband och intervju!

http://www.saharasilver.se/juliette-p-167-c-143.aspx Armbandet Juliette

Jag har haft svår nickelallergi i många år och fick tillslut byta jobb/yrkesval för att ens kunna leva med min allergi (sår o blåsor över hela mina händer). Det är först nu som jag har börjat kunna använda smycken (annat än titan o gult guld) igen. Därför ser de ganska glest ut bland mina smycken. Favoriten är dock armband. Blir inte att jag tar på mig något annat. Har kommit ifrån det sen jag blev så dålig av allergin. Skulle vilja ha fler att komplitera med. Tycker de är så fint med olika silverlänkar på armen. Detta skulle passa med mitt ensamma armband som hänger o dinglar där just nu ;)

Sofia

Jag vill vara med och tävla! Såg att det fanns en massa smycken som föll mig i smaken men nu vill jag tävla om ett halsband till min kära :) halsbandet sad but true! Som det Metallica-fan han är så vet jag att han skulle bli superglad!

Anna

Jag skulle gärna delta i tävligen och har fastnat för ringen happy. Efter min andra förlossning gick jag ner i en depression. Hade svårt att knyta an till mitt nyfödda barn och kände skuldkänslor mot min förstfödde. När jag ser tillbaka på den tiden är det som en ond tagg i hjärtat och jag kan inte förstå vilka känslor jag faktiskt kände när jag var som närmast botten. Happ,y som är två sammansvetsade ringar med ett "ankare" emellan, sympoliserar min kärlek till mina båda barn, vilken idag är så självklar och oändlig.

Åh armbandet som heter happiness skulle jag så gärna vilja ha! Jag försöker att se det goda och eftersträva lycka varje dag. Även om livet är en berg och dalbana så finns det alltid något att vara glad och tacksam över när livet känns mindre kul!

Hoppas!!

Sandra

Jag föll som en fura för detta vacka halsband:

http://www.saharasilver.se/cornelia-p-161-c-147.aspx

De två hjärtanen skulle få symbolisera min kärlek till min son och min lilla som ligger i magen och växer på sig. Inget är större än kärleken till sina barn!

Ha en bra dag.
Kram

» Erika

Det här armbandet skulle jag gärna vilja vinna:
http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-143.aspx :)

Jag äger inte så många smycken men när jag väl går ut på middag eller det är något finare tillfälle skulle jag gärna ha något fint att bära och detta armband skulle bli så fint och perfekt :)

Marina

önskar vinna http://www.saharasilver.se/nyhet-molly-p-230-c-143.aspx
stjärnan är en symbol för min fina familj, att jag och min sambo äntligen fick en liten prins. Det är verkligen största lyckan att få barn tillsammans :)

Hannah

Vill så gärna vinna armbandet Daisy med de fina blommorna på, på en av dem ska jag gravera in min dotters namn. ❤
http://www.saharasilver.se/daisy-p-146-c-143.aspx
Hoppas du får träna snart igen! Kram & god bättring

» kajsa

http://www.saharasilver.se/happiness-p-142-c-143.aspx Detta vackra armband hade jag velat ge till min underbara mamma. Hjärtan för mig betyder kärlek, vilket jag önskar att visade henne mer. Det skulle glädja mig så mycket att få ge ett sånt pass fint smycke till min mamma!

http://www.saharasilver.se/forever-p-123-c-145.aspx

lite lyx det vill jag vinna
så jag kan känna mig som en vacker kvinna
trots att vi bara lever på föräldrapengen som inte ger mycket klöver,
man ändå ett snyggt smycke som det här i jul behöver!

Elin

http://www.saharasilver.se/happy-p-145-c-149.aspx

För 13 år sedan dog min farmor. När vi gick igenom hennes grejer fick jag välja vad jag ville från hennes smyckesskrin. Jag valde en ring som jag sedan bar år efter år tills att den faktiskt gick sönder. Det var många år sen nu, men jag har sedan dess känt en tomhet där ringen satt. Jag har tänkt ofta på att köpa en ny, men det har aldrig blivit av. Denna ring skulle passa perfekt på mitt finger, jag och min saknade farmor. :)

Marie

www.saharasilver.se/Eternity
Skulle vilja överraska min älskade dotter med
något riktigt fint som julklapp! Eftersom jag
är sjukpensionär, med en sjukpension, som
knappt räcker till det mest primära, så kan jularna vara ganska så påvra... Hon är van och
förväntar sig heller inget speciellt, och just
därför skulle det vara så roligt att kunna
ge henne något riktigt, riktigt fint, och
som jag vet hon skulle bli överlycklig av!
Och jag skulle bli lika lycklig över att kunna
få ge henne detta fina...
Ha det gott/ Marie

Karro

Fantastisk tävling!

http://www.saharasilver.se/happy-p-145-c-149.aspx

Ringen HAPPY för att den ska få symbolisera den gjädje jag känner nu och påminna mig när tiderna i framtiden är tuffare...

Tack för en bra blogg!

Phu, lite så här i sista minuten föll jag för detta:
http://www.saharasilver.se/nyhet-ottilia-p-229-c-145.aspx
(Har många korta halsband, men inte ett enda långt!)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »