Busy Friday

Pjuuhhh...vilken start jag fick på denna fredag. Vi tog sovmorgon imorse, jag och Jolie, men när sovmorgonen är ofrivillig kallas det visst försovning. Till på det halka och trafikkaos vilket resulterade i att jag i sista sekund kom med andan i halsen till dagens första PT-kund. Efter det har dagen rullat på i ett och varit intensiv men samtidigt väldigt rolig. Vi, alltså Sportsgym, har i dagarna slagit upp dörrarna till två nya gym här i stan vilket är superskoj men vilket också innebär högtryck. Nu hittar ni oss i City, i Skönsberg och på Skönsmon. Så kul!
 
Är ni också sådär förresten att ni kan dra ett djupt andetag, ladda om och sedan leverera det som krävs av er? För mig fungerar det väldigt bra i arbetet, nu tänker jag alltså på att jag kom stressad till dagens första kund men lyckades vända det innnan jag hälsade henne välkommen. Dock har jag svårare att ställa om lika snabbt privat. Kanske för att det inte är ett måste på samma vis då? 
 
 
Nu har jag faktiskt stämplat ut för dagen och ska strax möta upp Mattias ute på Birsta. Vi ska köpa en julklapp till Jolie, eller ja, snarare ett set av grejer som vi spanat in och även se om vi kan ordna en julgran hem till mig. På måndag kör jag sista jobbrycket innan tre dagars ledighet väntar. Siktar på en längre ledighet till sommaren istället :)
 
KRAM!Kommentarer

Heja dig vännen som står i så!! När vi kommer upp får du sparka mig i baken så jag får rullning på träningen!! <3

Puss

Så fin du är :) Längtar tills jag fött, så jag kan börja träna igen, känner mig helt orkeslös och strandsatt i soffan! kram

Så fin du är! Heja dig som tränar så!

Så fin du är! Heja dig som tränar så!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »