Detta Näthat

Hej vänner!
 
Såg ni på finalen i Idol igår? Flera medier skriver idag att det sångmässigt var den sämsta finalen någonsin och jag är nog beredd att hålla med om det. Däremot tycker jag att av de två som var kvar att det var rätt person som vann. Kevin var överlägset bäst igår och då har jag inte varit något större fan av honom under säsongen. Tycker dock det är så tråkigt att se allt hat som riktas mot honom. Han verkar vara en glad och genuin kille som fått uppleva sin dröm. Hur man kan hata någon för det? Det här näthatet igen alltså. Inte okej någonstans. Grattis till både Kevin och Elin, ert nummer med Robbie Williams var grymt och jag hoppas att det kommer gå bra för er båda i framtiden!
 
 
Innan soffmyset till Idol igår gick jag och Jolie ut i snöyrvädret och gjorde snöänglar, åkte rutschkana i snön och hoppade i alla stora, mjuka snöhögar som har blivit. Jolie är inget riktigt fan av vinter och snö så jag blev förvånad när det var hon som föreslog att vi skulle gå ut efter middagen. Bästa fredagsmyset på länge. Rödrosiga om kinderna gick vi sedan in för att dricka varm glögg och äta ett par lussebullar innan lillhjärtat utmattad somnade för kvällen. 
 
Nu ska vi kila ner på stan en sväng. Lördagsfika och pyjamasinköp står på schemat. Idag är det även Norrlands största picknick i Nordichallen vilket var så mysigt ifjol men jag tror att vi hoppar den idag. Kan dock varmt rekommendera den till er Sundsvallsbor som vill ha en rolig lördagsaktivitet! 
 
Kram på er alla!Kommentarer

Håller med! Så trist!! Kan vi inte glädjas åt varandra istället, så mycket trevligare och roligare så ju!!

Det är verkligen tråkigt med näthatet... Vilken mysig dag/kväll ni haft.

Leffe

Elin var bäst!!! :)

Anonym

Be Nice!

marre

ser mormors gull hjärta på bild :) hoppas du kryar på dig! sköt om dig och ha en bra jul!! Kram till er alla!!

Svar: Hihi, ja, finaste lilla tjejen är med oss hela tiden genom den bilden :) Kram & detsamma till dig Marre!!!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »