Ett tufft 2013

Hej vänner!
 
Har ni en härlig sista dag på året så här långt? Jag vågar knappt skriva detta men min förkylning har tagit om här. Igen. Så jag ligger helt däckad på soffan och räknar med en väldigt lugn nyårsafton. Såklart jättetråkigt men det går bra ändå. Jag älskar att fira nyår med kära vänner, middag, fest och skratt men det gör jag på vanliga fredagskvällar också så det känns inte som någon jättekatastrof vilket är skönt.
 
År 2013 går tyvärr inte till historien som ett av de bättre. Det har varit otroligt tufft och jag har stundvis mått väldigt dåligt. Men året har också fört med sig mycket glädje, kärlek, lycka och nya vänskaper. För att inte tala om sommaren 2013. Åh, den underbara sommaren som aldrig tog slut och som vi förmodligen för alltid kommer att minnas. Blir varm och glad i hjärtat av att tänka på den. Gillar även att kika på bilderna för att inse att även om sommaren var tuff så hade jag många fina stunder vilket bilderna så fint skvallrar om. 
 
 Sommaren 2013 ♥
 
Jag skrattar nästan lite åt min förkylning nu, är som att 2013 på riktigt vill visa vilket "skitår" det varit och minsann tänker hålla kvar vid det in i det sista. Typ så. Men nu säger jag tack och hej till 2013 och blickar framåt. 2014 - jag är så redo!
 
Jag brukar varje år skriva en årskrönika och har så gjort sedan bloggen startades 2008. Detta år har jag dock velat fram och tillbaka hur jag ska göra. Så mycket som har hänt. Så mycket tråkigt som jag aldrig nämnt i bloggen. Men samtidigt vill jag minnas allt det där roliga och ha det nedprintat. Men vill inte ge mig själv och er en skev bild. Tror det är viktigt att minnas även de tuffa stunderna för att uppskatta de enkla. Så, det blir nog en årskrönika även i år. Som vanligt dyker den upp några dagar in på det nya året. Tror jag.
 
GOTT NYTT ÅR älskade vänner! Stora kramar från en förkyld men glad och förväntansfull bloggerska ♥Kommentarer

Fina bilder :)

Svar: Tack!
Malins Blogg

Underbara bilder! Och alltid fint att ha något bra att se tillbaka på även fast livet är tufft ibland.

Jag vill passa på att fråga dig (efter diverse googling utan vettigt resultat) om situps efter graviditet. Jag fick mitt andra barn för nio månader sedan och har inte gjort situps sen jag fick första vilket jag ser som ett problem vid gruppträning där det alltid ingår, Kan jag göra situps eller är det skadligt? Kan musklerna börja dela på sig för att jag gör situps..? Blir inte klok på den frågan...

Önskar dig en bra start på det nya året.

Svar: Problemet med situps är att man oftast gör de på ett icke korrekt sätt och då blir det mer en crunch vilket inte är att rekommendera om man jobbar med att få ihop en magmuskeldelning. Jag gick på gruppträning efter att Jolie föddes och då valde jag helt enkelt en annan övning när de andra gjorde situps. Vilken övning du bör välja är beroende på hur stark du känner dig. Informera instruktören innan om det känns bättre så blir det inga konstigheter :)
Lycka till!
Malins Blogg

gott nytt år bästa malin! och tack för ett fantastiskt bloggår ♥ jag håller verkligen tummarna för att det blir en årssammanfattning här inne hos dig. det hör ju liksom till känner jag ;)

kramar!

Svar: Tack vännen! Du är lika peppande och underbar som alltid <3 Stor kram!
Malins Blogg

Petra Bergström

År 2012 separerade jag från min sons pappa, det året var hemskt och tog nästan knäcken på mig. För ett år sedan skrev jag en lista vad jag ville uppnå kommande år för att kunna njuta av livet igen. Listan eldades upp och en kopia sparade jag som jag tagit fram under året för att påminna mig själv. Nu årets sista dag på 2013 mår jag bra, har hittat fotfästet ich faktiskt nått mina mål ich följt dom riktlinjer jag satte för ett år sedan. Det absolut viktigaste har för mig varit min dagbok, att kunna gå tillbaka att läsa och se sin egen utveckling. Önskar dig ett bättre 2014 och att du landar i allt.

Svar: Tack för att du delar med dig Petra och så glad jag blir att du mår bra nu <3 Stor kram!
Malins Blogg

Gott nytt år fina du! så trist att du inte blir av med förkylningen. Jag har samma sak men är bara täppt till o från o har varit en längre period. Sjukt jobbigt. sen blir man helt däckad ibland.

Svar: Åh vad tråkigt! Hoppas du kryar på dig <3
Malins Blogg

Helena

Gott nytt år till dig med! Har sjuka barn här i kväll så då läser jag bloggar så här på årets sista dag :) 2013 har även för mig varit ett skitår, förutom att min dotter föddes då... Men nu blickar vi framåt mot ett mycket bättre 2014 eller hur!? Krya på dig nu och tack för en bra blogg.
Kram helena

Svar: Vad tråkigt med sjuka barn! Hoppas nyårskvällen blev okej ändå <3 Ja, 2014 ska bli vårt år Helena, det är jag övertygad om!
Stor kram!
Malins Blogg

Gott nytt år på dig med-

Det positiva nu är väl att nästa år kan väl knappast bli sämre så nu finns det mycket att se fram emot.

Svar: Så sant :) Gott nytt år!
Malins Blogg

Ibland läker man när man delar med sig lite extra av det onda, som att det lättar hjärtat på ett helt annat sätt. Gör det du är redo för! Kram

Svar: Tack Josephine <3 Kram!
Malins Blogg

Tack för svaret Malin.
Nu jäklar ska det bli ett bra träningsår! :-)

Svar: Jag hejjar på dig :)
Malins Blogg

Vilken otroligt mysig blogg jag hittat här, kommer absolut titta hit fler gånger :)

Svar: Vad kul Emmelie! Välkommen :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »