Friday Update

Tjingeling vänner!
 
Bloggen går visst på halvfart så här i mellandagstider men det känns faktiskt som att det är helt lov till det, eller hur? Ett inlägg per dag känns helt okej medan jag laddar för att komma igen stort efter nyår. Längtar faktiskt massor!
 
Idag har jag jobbat med mina onlinekunder nästan hela dagen. December är för många en svår månad kost- och träningsmässigt sett, men WOW, vad mina tjejer kämpar på. Stolt PT här. Inom kort kommer jag kunna erbjuda en ny tjänst för er som vill ha mig som PT online. Håll utkik för mer information!
 
Nu sitter jag och smuttar på ett glas vin och inväntar finbesök till kvällens fredagsmiddag. Jolie åkte till Mattias igår men kom ned till mig några timmar under dagen idag och kommer sen hit för att sova imorgon eftermiddag igen. Har inte vant mig vid att inte ha henne runt mig jämt och frågan är om jag någonsin kommer göra det? 
 
 
Nu ska jag kolla till kycklingen som står i ugnen och oohhh så gott det ska bli med något annat än julmat. Julmat till middag på julafton var supergott, julmat till lunch och middag på juldagen var helt okej. Men när julmaten åkte fram till lunchen även igår på annandag jul tog det stopp. Nu säger vi tack och hej till den och välkomnar den åter nästa år, hihi :)
 
Fredagskramar!Kommentarer

Ja usch dessa två månader har varit tuffa för mig med. Som småbarnsmamma är de svårt det där med kost o komma iväg till gymmet. Nytt nyårslöfte ska införas!

Ja usch dessa två månader har varit tuffa för mig med. Som småbarnsmamma är de svårt det där med kost o komma iväg till gymmet. Nytt nyårslöfte ska införas!

Ja usch dessa två månader har varit tuffa för mig med. Som småbarnsmamma är de svårt det där med kost o komma iväg till gymmet. Nytt nyårslöfte ska införas!

Vilken mysig fredag du verkar ha. Måste fråga dig även här var du köpt denna fina lilla ljuskrona? Har varit ute efter en sån ett bra tag men inte hittat nånstans. :)

Svar: Den är från en lokal inredningsbutik som tyvärr la ner för ett par månader sen. Lovar att hojta till om jag ser en liknande någonstans :)
Malins Blogg

Vilken härlig fredag du verkar ha :)

Får man fråga hur ni gör med Jolie? Jag sitter och vet inte riktigt hur jag/vi ska göra nu nästa år när vi delar på oss

Hej
Nu är det länge sedan jag var här, och jag ville bara säga vad snygg du har blivit, vet inte vad det är, håret kanske?
Men det var det första som slog mig iaf att vad annorlunda hon ser ut och vad snygg hon är :)

Ha en god fortsättning och ett gott nytt år.

Britt Heidi

Hei og hå:) Såklart er det helt greit å ta litt blogg-pauser nå i jula. Det viktigste er at man koser seg! Formen er bedre nå da? Jeg er nesten frisk, avsluttet penicillin og så smått igang med trening igjen.

Høres spennende ut med online-pep fra deg! Ha en strålende kveld! Klem

Sara Magnusson

Hej svejs!
Ja man går på halvfart nu på ledigheten... I december är det alltid så körigt med massa fix och det var lite mycket innan jul och mycket på jobbet... Kände mig lite snurrig så denna ledighet var efterlängtad & välbehövlig, och jag glömde allt på jobbet på en gång ;-)
Läste att du ska bli faster! Åh så roligt!!

Ha det bra vännen! KRAM

» Malin

Hej Malin!
Vet att du har eller har haft babyjogger versa gt. Skulle jätte gärna vilja veta vad du tycker om den. Har letat efter en liten recension här i bloggen men inte hitta nån, kanske har missat.
😊

Svar: Hej! Ja, det stämmer! Har en Versa GT samt en Bugaboo Bee+ :) Jag är inget jättefan av Versan då jag tycker den är SÅ tung men skulle å andra sidan aldrig klara mig utan den vintertid. Den har även massor av plats, Jolie sitter t.ex inte trångt i den nu och då har vi både åkpåse och overall, och även varukorgen sväljer en hel del. Detta får den stort plus för. Den blir liten ihopfälld och är även lätt att fälla. Men just att den är så tung drar enligt mig ner massor :) Dock inte hittat ett bättre alternativ vintertid för oss!
Hoppas mitt svar hjälpte lite :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »