God fortsättning!

Hej vänner!
 
Hade ni en härlig julafton igår? Vi hade det alldeles lagom, litet och perfekt. Denna jul blir lite av ett "mellanår" för oss med tanke på hur vår familjesituation ser ut men det gör absolut ingenting och känns faktiskt ganska skönt. Ibland orkar man gå all in och ibland inte. I slutändan är ju julen barnens högtid och åh, det var verkligen Jolies dag igår. Hon blev så lycklig för alla julklappar och det värmde hjärtat otroligt mycket att se glädjen i hennes ögon. Efter att tomten hade varit här, som hon förövrigt både pratade med och kramade, så öppnade hon ett paket och sa efter det "Nej, nu tror jag att jag sparar resten av julklapparna till nästa jul..." Efter en paus och lite middag gick hon dock med på att öppna några fler paket men det gör mig både glad och stolt att materiella ting inte är något viktigt i hennes liv. Underbara unge!
 
Gårdagens jag, påväg till gymmet faktiskt, syns det? Haha :)
 
Nu är Jolie uppe hos Mattias en sväng och monterar ett kök som hon fick i julklapp. Jag önskar jag kunde vara med dem men jag ligger istället totalt däckad på soffan. Dunderförkyld och det känns även som att febern håller att smyga sig på. Tråkigt såklart samtidigt som det känns helt lugnt. Astman är under kontroll så en förkylning kan jag leva med ett par dagar. Det går ju över :)
 
Julkramar & God fortsättning!Kommentarer

åh. jag kände samma stolthet över min treåring igår. han öppnade ett paket i taget. stannade upp efter varje och lekte md det han fått innan vi fick påminna om att det fanns fler kvar.
vad fint att ni alla kunde fira jul tillsammans i år när allt fortfarande är så nytt för er. julen är ju extra känslig och ingen vill vara utan sin lilla älskling just den dagen förstås.
hoppas ni får en fortsatt fin jul vännen ♥ Stor kram.

gillar du musik, missa inte min blogg I intervjuband varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

Malin

Vacker du är vännen! Skönt att ni fortfarande är goda vänner och kan umgås och fira jul tillsammans. Ingen självklarhet. God fortsättning och krya på kramar! ❤

Svar: Tack vännen <3 Efter helgerna här får vi ses! Stor kram!
Malins Blogg

» Erika

Min lilla gjorde likadant ungefär, hon öppnade ett paket och sen lekte hon med den leksaken länge innan vi fick försöka få henne att öppna nästa, hihi.
God fortsättning! Kram :)

Johanna

Gulligt :)
Charlie började slita upp ett paket men kastade det åt sidan när nästa kom och så fortsatte det :) det var själva öppnandet som var roligt tror jag :) nu när allt nytt börjar landa så har han börjat hinna se vad han egentligen fick :)

Nilla :)

Men dra en gräns hur snygg kan man va??, dog just snyggdöden. Jag ser alltid ut så där då jag ska till gymmet ;).
Puss

Svar: Men du då gumman! Och NEJ, detta är inte min standardoutfit till gymmet, hahaha!!
Puss puss!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »