Längtar!

Hej vänner!

Det blev en relativt sen kväll även igår för mig och en tidig morgon idag. Helgen har givit så mycket energi men jag ska erkänna att den även har tagit en hel del på krafterna. Många mils resa, massa intryck och lite sömn. Dock värt det flera gånger om. Helt klart.

Denna förmiddag jobbar jag från tåget men det går sådär då min dator snart ger upp helt. Ska beställa mig MAC:en ikväll tror jag visst. Två timmar tills jag är framme i Sundsvall och då tar jag en taxi direkt till dagis. Saknaden är total och jag längtar så!
Kommentarer
» Frida

Blir det en PRO eller AIR för din del? :) kramis

Svar: Blir till 99% en AIR. Att den är så lätt väger tungt i valet, haha ;) Känns viktigt för mig som flänger och far så mycket. Kram kram!
Malins Blogg

hoppas du får en mysig dag med din fina lilla tjej ♥

Svar: Tack vännen <3
Malins Blogg

Härliga bilder på mor och dotter!

Svar: Tack Hanna :)
Malins Blogg

» Frida

Okej :) Jag velar hela tiden vilken jag ska ha. PRO har ju för Skivor osv. men AIR är lätt och smidig och enligt de man läser om den lång batteri tid. Så vet inte vilken jag ska välja. hur valde du? :P hehe
kram

Svar: Ja, det är ju jättesvårt! Jag kontaktade en vän som kan allt och lite till om Apple/Mac och berättade mina behov. Sen vägde vi för- och nackdelar med de båda och kom fram till att AIR nog är den bästa för mig just med tanke på vikten. Skivor och sådant är ju lite på väg bort så just den biten tycker jag inte du ska lägga så mycket vikt vid. Men i övrigt är ju PRO starkare grejer, helt klart, tror och hoppas dock att jag klarar mig på en MAC :) Kram!
Malins Blogg

Nilla :)

Vilken helg du har haft gumman :).
Vad kul men ny dator, själv har jag ju en relativt ny dator men inget internet till den, fett dålig kombo alltså :S. Hade tänkt att jag skulle kunna klara mig på att bara använda iphonen och sen dela internetet till datorn vid behov (vilket jag aldrig gör), så sa upp mitt "internet", tjena du vilken dyr historia det här har blivit, går ju åt så sjukt mycket surf att göra allt från mobilen.
Hoppas du har en lugn mysig kväll med Jolie och massa kramar <3. Puss o kram

Svar: Åh, förstår dig! Surfade via mobilen, alltså att jag kopplade upp den mot datorn, första sex veckorna i nya lägenheten. Fakturan på det kom nu detta månadsskifte och det var INTE kul, haha!
Puss & kram vännen <3
Malins Blogg

Härliga bilder! Förstår att helgen tagit på krafterna!

Svar: Ja, kommer somna gott i natt, haha :)
Malins Blogg

» Frida

Okej, Tack för ditt råd : )
Och det stämmer ju att det är på väg bort. men ändå på något vis bra att ha :) men som sagt svårt det där. vill ändå ha en lätt dator och då är AIR ett alternativ. Får klura lite mer på den där frågan vilken av dem som är bäst för mina behov :P hehe kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »