Mitt i Veckan

Hej hopp mitt i veckan!
 
Mår ni bra idag? Jag har haft en segstartad dag men börjar nu äntligen komma igång ordentligt efter x antal koppar kaffe. Solen går ju så lågt dessa dagar men just nu når solstrålarna fram så jag ska försöka ta mig ut på en kort promenad nu på lunchen. Tror att det lilla är så viktigt denna tiden på året för energins skull!
 
 
Fick ett plötsligt sug efter en vinkväll till helgen så tror att jag måste messa tjejerna för att se om någon av dem är på. Helgerna brukar ju vara så uppbokade denna tiden på året men på fredag är jag fri så hoppas att någon av mina girls är det också. Ibland behöver man skvallra, skratta och fnissa av sig, eller hur?
 
Önskar er alla en FAB onsdag!Kommentarer

Åh här är det också en segstartad dag, har fått i mig några koppar kaffe och börjar också äntligen vakna till liv ;) Så nu ska jag börja packa ner lite mer saker i lägenheten :)

Härligt det låter med tjejkväll! Längtar tills vi ska ha det igen men först ska några av tjejerna komma hem från Australien och Köpenhamn innan det går :)

Linga S

Hej! såg att du behövde en fotograf...jag skulle gärna fota till din blogg så får jag lite reklam också :p maila eller skriv på facebook

» Erika

Jättefin! :)

» Sofie

så fin bild :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »