PT Online | pto.

Hej vänner!
 
Vet ni vad? Nu har jag glädjen att berätta för er att mitt företag Happy Fitness har anslutit sig till sajten pto.nu. Detta innebär att ni som vill ha mig som personlig tränare online numer kommer att få ett grymt redskap att arbeta med i form av en applikation till smartphones. Ni kommer bland annat få träningsprogram, kostupplägg, videos på övningar och chatfunktion med mig. Allt direkt i mobilen. Detta känns så roligt och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att få grymma resultat.
 
Min egen PT Online kommer att finnas kvar ett tag till, parallelt med pto.-sajten men senare är tanken att jag helt kommer att övergå till pto. Jag har ett par lediga tider kvar med start första januari och vill ni hugga en av de platserna gör ni det genom att välja paket här. Pepp, pepp!
 
 
Nu ska jag kila ner på stan en sväng tillsammans med Mattias och Jolie. Ett möte på banken väntar för att ordna lite praktiska saker och efter det en sväng i butikerna. En mysig dag väntar alltså denna årets sista måndag :)
 
Kram på er!Kommentarer

Hej! nu har jag kört i gång dagens blogg! skulle vara jätte kul om du ville vara med, vem vet det kanske blir du som vinner o blir länkad inför alla mina läsare! ;) ny vinnare varje dag! http://annsoh.blogg.se/2013/december/dagens-blogg-avslutad-anmal-dig-igen-6.html#comment


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »