Saturday Workout

Hej vänner!
 
Första passet efter julhelgens feber och förkylning är nu avklarat och det känns helt underbart i kroppen. Jag har fortfarande restriktioner gällande högintensiv träning men vanlig traditionell styrketräning med vila mellan seten fungerar fint vilket är underbart. Dock känner jag i kroppen, och jag märker även på vilka vikter jag tar, att jag har en lång väg tillbaka men nu är jag på väg och det är huvudsaken!
 
Dagens pass:
  • Teknikträning Bänkpress (låg vikt, många reps)
  • Axelpressar & Axellyft åt sidan i supersets 3x10 av varje övning
  • Bicepscurl 3x10
Avslutade med bålträning i form av plankan och båten och efter det blev det lite lek och fotografering. Ett av mina mål under 2014 kommer att vara att göra armhävningar på en arm. Tränade på det idag och det finns en bild på Instagram ifall ni är nyfikna.
 
Så galet peppad på träning nu, mer än någonsin förr tror jag, och på att komma tillbaka starkare än någonsin. Power på det!
 

Russian Twist / Båten med boll / Statisk Situps / Kärt barn har många namn.... :)
 
We ♥ Plankor...Right?!Kommentarer

Bra jobbat!

» Annah

Hoppas du får ett grymt träningsår. Förresten, blogger boot camp, något du planerar nästa år?

» anna

bra jobbat :)

Härligt att du är på väg tillbaka! Själv kan jag inte träna just nu på grund av en mindre infektion men ska tillbaka till gymmet snart!
Tack för all inspiration här på din blogg, så roligt och peppande att läsa!

Hej!
Har precis hittat din blogg och den ligger nu bland bokmärkena :)
Låter härligt att du fick en bra träningsdag idag!
Kram

tjoho! heja dig vännen ♥

Bra tips

lycka till med träningen!

anne

Hej Malin! Glöm nu inte att annonsera vinnaren av västen samt lägga upp tävlingen du missade den 3 advent! :-) skriver detta mest då du påpekade att ingen brydde sig senast. Men vi är många som läser och beundrar blogge i det tysta :) kramar!

Bra jobbat!

Bra jobbat!

Anonym

Jeg får lyst til å trene når jeg leser innleggene dine! Bra jobbet, du ser knallsterk ut! Fint med tips til gode styrkeøvninger og antall reps du kjører:)

klem

Britt Heidi

Den anonyma var meg :) Var for rask på knappene i dag men tenkte du måtte vite hvor klemmen kom fra ;) Ha en finfin kveld! Klem igjen

Svar: Kram fina du och tack <3 Ska svara på ditt mail också, din vinst är på g :) Kram igen!
Malins Blogg

Härligt =)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »