Seaweed Wasabi Snack

God kväll darlings!
 
Sitter här och smaskar på en liten skål med wasabichips som är en spännande nyhet som jag har fått testa. Första reaktion var JA på smaken och NEJ på konsistensen men nu när jag ätit några stycken och vant mig vid konsistensen är den rätt okej den med faktiskt. Väldigt goda men slänger ut en varning om att åtminstone de med wasabismak är smått beroendeframkallande.
 
Gott och nyttigt alternativ till kvällssnack och jag äter dem ikväll till ett glas kolsyrat vatten. Kan dock tänka mig att en kall öl alternativt coca cola skulle göra sig ännu bättre till chipsen, men ja, då försvinner ju den nyttiga biten också, haha :)
 
Har ni testat?
 
 
Nu tänkte jag svara på den sista delen av frågestunden som har blivit lite smått bortglömd här efter Göteborg. När jag är klar med det så tänkte jag se om jag kan få fram en vinnare av första adventsluckan. Återkommer i båda ämnena. 
 
Puss & kram!Kommentarer

oj är det verkligen gott!? Får la ta och testa då :-D

Svar: Beror såklart på vad man gillar :) Jag är ett stort sushifan och älskar wasabi så för mig känns smakerna hemma, goda och naturliga. Konsistensen är jag dock osäker på :)
Malins Blogg

Maria

Lät intressant! Var finns de köpa?

Madeleine Camenius

De finns att köpa på vitaminvaruhuset.se bl.a :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »