Strange Weather

Hej vänner!
 
Jag mår mycket bättre idag så vi tog en paus i julmyset nu på eftermiddagen och promenerade ner på stan för frisk luft, motion och för att njuta av stämningen och att ha folk runt sig. Själva mellandagsrean undvek vi utan vi hängde på favoritfiket och höll oss på behörigt avstånd från reans alla köer och crazy people. Tjejerna på nya Wayne's här i Sundsvall vet precis vad Jolie vill ha vid det här laget och jag vet inte riktigt om det är något bra eller dåligt, haha!
 
Vaaaaart är Jolie? ;)
 
Jag klagar inte på vädret men är helt förundrad över det. Tjugofem stycken jular har jag hunnit med att fira i mitt liv men detta är den första utan snö. Att det dessutom är galet varmt för att vara i december gör mig ännu mer förundrad. Jag har svårt att bestämma mig för om jag gillar det eller inte, men ja, konstigt är det. Har ni likadant väder hos er?
 
Kram kram!Kommentarer
» freja

Åh vad söt! Hur gammal är hon? :)

Svar: Hon fyller snart tre år :)
Malins Blogg

Ja precis likadant här. Kommer kännas helkonstigt när snön väl kommer o just nu känns de som de kan kvitta. Tar gärna vår med en gång 😉

Svar: Ja, men faktiskt :) Antingen vill jag ha snö och finväder alternativt VÅR på en gång. Helst det senaste :D
Malins Blogg

Malena

Vad vacker du är! Skönt att läsa att du mår bättre. Här i Jakobstad är vädret likadant, barmark, varmt och regnigt! Ha det bra!:)

Svar: Tack Malena :) God fortsättning på dig!
Malins Blogg

Rosanna

vi har likadant väder här och det betyder att vädret kommer att förskjutas och årstiderna blir konstiga. Tex våren blir ingen vår utan sommar direkt å hösten är typ över ett halvår. Hösten har varit ett halvår ca och det är såååå sjukt. Det är alldeles för varmt och klimatet förstörs

» Erika

Håller med om vädret att det är konstigt. Vi har dock snö vilket jag är väldigt glad över. Men det här är nog den varmaste vintern vi nånsin haft. Såklart är det skönt att slippa frysa men samtidigt saknar jag lite kyla :) 5 plus känns inte som vinter för mig haha.

Svar: Ja, jag som inte alls är vintermänniska längtar faktiskt efter snön nu. Hellre snö och finväder en regn och storm som vi haft senaste månaden :)
Malins Blogg

Johanna S

Åh, Malin! Ditt hååååår! Så snyggt! DU är snygg!

Svar: Men åh, tack vad glad jag blir Johanna :)
Malins Blogg

God fortsättning på dig Malin!

En liten fråga, har du några grymma övningar för rumpan? Fick bebis för ett halvår sen och den lilla rumpan jag har hänger ju som en tom skinnsäck!! INTE kul! ;) Kikade runt här inne efter övningar men hittade inga (eller så letade jag inte tillräckligt länge). Är det sant satt rumpan blir platt efter graviditet förresten? KRAM!

Svar: God fortsättning på dig med Erika!
Här har du en grym rumpövning: http://malinsblogg.se/2013/july/grym-rumpovning.html :)

Ja, man tappar oftast mycket av rumpan under/och efter graviditeten. Detta beror dels på att man inte aktiverar den så mycket under graviditeten på grund av svank och dels på att vi gärna "plockar" fett från just rumpan vid eventuell amning. Men den går att få tillbaka med rätt träning och tålamod!

KRAM!
Malins Blogg

Här är det också konstigt väder. Känns mer som höst än december...

Svar: Ja, verkligen!
Malins Blogg

så söt bild på er. och åkpåsen var kommer den ifrån?

Svar: Den är från Elodie Details :)
Malins Blogg

Här är det samma sak.. Känns mer som höst eller vår, än som vinter.. Gillar det inte alls, vill ha snö och minusgrader över jul!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »