Tredje advent & Att överleva sin förlossning

Hej vänner!
 
Vilken mysig dag vi har haft hela familjen. Jag och Jolie drog igång pepparkaksbaket här efter lunch för att sedan gå ut och bygga snögubbar. Lagom till den tredje snögubben anslöt Mattias och efter det byggde vi en snölykta och körde pulkarace i slasket. Vi gick sedan in för pepparkaks- och glöggmys och nu är Jolie och Mattias ute och åker lite mer pulka i regnet. En underbar tredje advent här alltså och jag älskar att vi är så bra vänner att vi fortsatt kan umgås och göra grejer som en familj. Både för vår egen skull men framförallt för Jolies skull. Såklart. 
 
 
Suddiga bilder men när det skymmer redan kring klockan två är det svårt att få till bättre. Dessutom är Mattias inget fan av att stå bakom kameran men gör det fortsatt för min skull så då får jag leva med lite småsuddigt, hihi! Mina jacka är från Röhnisch och mina byxor är nya från Roxy. Fyndade dem hos Campadre för ett par veckor sedan. Vinterns kap tror jag visst. 
 
Och ni. Musikhjälpen. Jag har funderat hela veckan på vad jag ska skriva om det men har svårt att hitta orden. Hade jag bott i ett land som saknar Sveriges möjligheter hade jag aldrig överlevt komplikationerna efter förlossningen med Jolie. Trots att jag bor i Sverige var det så nära att det inte gick vägen. Usch, jag har fortfarande svårt att prata om det och ännu svårare att skriva om det så jag stannar här. Men, Musikhjälpen är i år till förmån för alla kvinnors rätt att överleva sin graviditet och förlossning. Jag stödjer den och trots att det nu bara är några timmar kvar av insamlingen vill jag ändå passa på att uppmärksamma det genom bloggen. Tillsammans kan vi göra skillnad ♥Kommentarer

Vilken mysdag! Blev ingen magsjuka alltså...?

Kram Nina

Svar: Ingen magsjuka, helt falskt alarm :) Kram!
Malins Blogg

fina ni! skönt att se att J slapp bli sjuk :) så fuskigt att ni har snö förresten!

Svar: Ja, så skönt att det var falskt alarm :) Hihi, nu är nästan all snö borta här med efter en heldag med regn i söndags!
Malins Blogg

Helena

förstår dig precis.... hade också en skitförlossning med svåra komplikationer första gången, har fortfarande 2 år senare har svårt att prata om den ( min son mådde i alla fall bra efteråt.) Med tvåan gjorde jag ett planerat snitt. Jag har fortfarande svårt att köpa argumentet "att vi kvinnor är gjorda för att föda barn" :))

Tack för en bra blogg!
Kram Helena

Svar: Åh, förstår dig mer än väl! Och ja, långt ifrån alla kvinnor är nog gjorda för att bära och/eller föda ett barn. Jag är övertygad om att jag tillhör den kategorin och säkert många med mig.
Tack för att du läser :) Kram!
Malins Blogg

Denise - Mama till Noah!

Vilken mysig dag ni verkar ha haft =)Kram

Svar: Ja, jättemysig :)
Malins Blogg

Anonym

Mysigt att ni hitta på något som "familj" men är de inte negativt också?

Svar: Varför och hur skulle det vara negativt?
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »