Vad hände?

Hej vänner!
 
Igår fick jag frågan vad som hände med den tredje adventsluckan, och ja ni, vad ska jag skylla på? Jag känner mig inte ett dugg stressad inför julen trots att varken klappar eller gran är ordnad ännu men däremot har jag tusen andra grejer som stressar och pressar mig lite smått. Dock trodde jag att jag hade koll på allt tills jag i tisdags (!) upptäckte att jag glömt att publicera den tredje luckan. När ingen efterlyste luckan förrän igår så tänkte jag även att adventskalendern kanske inte är så uppskattad bland er läsare och om jag ska vara ärlig så tänkte jag lägga ned den helt. Det ska jag självklart inte göra men det är lite kort tid kvar tills nästa lucka ska öppnas så jag kommer göra så att lucka tre presenteras i en separat tävling efter jul. Nätets alla bloggar svämmar ju över av tävlingar så här i juletider så kanske kan det vara roligt med något efter jul? Som vanligt vill jag vända allt dåligt till något positivt, särskilt när det som i det här fallet är jag som är the bad guy, haha!
 
 
Apråpå adventskalendern så har jag äntligen utsett vinnare i lucka nummer ett och nummer två och de presenteras i ett separat inlägg senare under dagen. Nu väntar en lång jobbdag där jag kommer vara hemma först sent ikväll. En lunch med denna underbara tjej kommer dock ge en välbehövlig paus under dagen. Lovely!Kommentarer

Vi ses snart :-) Så mysigt det ska bli! <3

KRAM!

Jag kan bara prata för mig själv. Jag tycker att adventskalendern är en jättekul grej o uppskattar den väldigt mycket.

Dock har jag inte hunnit reflektera över att du inte uppdaterat den, vet att jag kollade lite efter inlägget i söndags men glömde bort de sen. Tror att de är lite som du skriver, bloggarna svämmar över av dessa tävlingar o de flesta är säkerligen med o tävlar på flera ställen. Tillslut så "glömmer" man nog nästan bort vart man varit o om de uppdateras eller inte. Sen är vi mitt i en julstress o sista dagarna jobb så dagarna rullar på utan att jag hinner reflektera över vilken veckodag de är.

Ville bara säga att de uppskattas nog av de flesta...men vi är säkert också många som inte vill stressa dig med en massa inlägg heller. 😊 jag läser ju bara bloggar via bloglovin, går ju alltså bara in när de gjorts uppdatering... De gör också att jag glömmer vad som "komma skall"

Puss på dig fina, du gör iaf ett superbra jobb 😘

Svar: Tack vännen <3 Som vanligt är du så klok, pedagogisk och stöttande. Det värmer och gör mig glad!
Stor puss & kram!!! <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »