Våga vägra frysa!

Tjingeling i måndagsförmiddagen!
 
Imorse var det så mysigt att komma till dagis då Jolies avdelning hade dragit igång ett pepparkaksbak och samtidigt spelade härlig julmusik i bakgrunden. Mysfaktor tio av tio på det och jag blev en smula avis på både barn och pedagoger, hihi! Så tacksam över att barngruppen på Jolies avdelning är relativt liten och att vi dessutom fått de bästa pedagogerna som följt med gruppen från inskolningen förra sommaren/hösten. Gruppen är så lugn och trygg och det gör oss föräldrar lugna och trygga. 
 
I helgen fick jag plocka fram min PEAK-jacka för säsongen då temperaturen numer ligger stadigt runt minus tio. Helt klart förra vinterns bästa köp och jag är säker på att den kommer hänga med i många fler vintrar framöver. Dock blir jag en vandrade michelingumma i den men det är det värt. Våga vägra frysa liksom, haha!
 
Morgonens Mama!

Ni kör vi ny vecka och måndag. Jag ska sitta hemma med tränings- och kostplanering till mina klienter idag. Skönt med en lugn start på veckan även om jag har mycket jag ska hinna med under dagen. 
 
Happy Monday alla fina!Kommentarer

Känner mig också som en michelingumma i min fjällräven... Men som du säger, va gör de när man slipper frysa :)

» Mari

Vilken förskola går hon på?

Svar: Missade denna, svarar inte på det i bloggen men kan ta det på FB, har vi varann där? Haha :) Kram på dig!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »