Ångest

God morgon vänner! Jag har börjat få en sådan ångest i kroppen. Ångest över att vara borta från Jolie i helgen. Jag har bara sett framemot och längtat efter utbildningen men för ett par dagar sedan så slog det mig att jag två långhelger i rad kommer att vara borta från Jolie. Jag gör ju det här för att det är min stora dröm, för att jag ska kunna få jobba med det jag brinner för och för att jag förhoppningsvis kommer ha möjlighet att styra bättre över mina arbetstider i framtiden vilket kommer att leda till mer tid med Jolie då. Men just nu känns allt det där så avlägset. Jag kommer att åka på torsdag innan Jolie kommer hem från dagis och jag kommer att komma hem sent på söndagskvällen, när hon sover. Har en gång varit borta två nätter men då träffade jag henne både på resdagen och hemankomstdagen, annars har jag bara varit borta en natt. Usch, hur ska jag klara detta? Det värsta är ju att samma procedur ska upprepas två veckor i rad. Åh, egentligen är jag ju överlycklig och så peppad men kände att jag behövde lätta lite på hjärtat. Känns faktiskt redan lite bättre. Visst är det skönt att få "klaga" lite ibland? sol
Kommentarer

God morgon vännen!

Ååå, jag förstår precis. Vi har ångest tillsammans <3 Vet inte vad jag ska säga, för fy så jobbigt det känns! Men på två vis såklart. Jag tycker det ska bli jätteskönt att få komma iväg, det är så välbehövligt. Men ja, du förstår vad jag menar. Jag är säker på att jag kommer komma hem som en bättre mamma!

Förhoppningsvis kommer du ha fullt upp med utbildningen och inte "hinna" tänka så mycket på annat. Det värsta blir ju på kvällen och eftermiddagen. Då man hinner tänka på det käraste man har <3

Många kramar <3

Josefine

<3 Det kommer gå så bra! KRAM

Svar: <3

KRAM
Malin ☆

Jag tycker också att det är jättejobbigt att vara ifrån barnen en längre tid. Jag tror jag varit ifrån Thelma max 1,5 dygn och då längtar jag som en tok. Tiden kommer gå jätte fort för dig som ska på rolig utbildning och oftast är det innan man kommer i väg som det känns jobbigast För mej känns det alltid lättare när jag vet att det är barnens pappa de är med och att de är hemma istället för att de ska sova borta. Och ja, man får gnälla av sig lite, det lättar då. Gråt en skvätt också så känns det ännu bättre sen ;)
Hoppas din vistelse i storstan blir bra så får ni ha kramkalas när du kommer hem :) Kram

Svar: Tack för peppet Therese! Och du har helt rätt, känns ju jättebra att hon ska vara med pappa, då blir det liiite lättare att lämna iaf :)

KRAM
Malin ☆

» Carro

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Jag förstår dig helt. tampas med det där stup i kvarten då jag har ett jobb som innebär att jag ofta jobbar kväll så Alexander sover när jag kommer hem eller så jobbar jag jour vilket innebär att jag inte ser honom på över ett dygn ett par dagar i veckan. Lite tufft men det gäller att ta vara på den lediga tiden. Mitt jobb innebär visserligen längre stunder ifrån men gör även lite längre ledigheter möjliga! :)

Svar: Åh vad bra du gör det Carro! Förstår att det kan vara kämpigt mellan åt, men som du säger, man får tar vara på den tid man har tillsammans :)
Malin ☆

» Ika

Det kommer nog gå bra även om det känns jobbigt! Aldrig kul att behöva vara borta.
Hoppas du kommer ha fullt upp med utbildningen så du inte hinner tänka så mycket :) Kram

Svar: Tack Ika!

KRAM
Malin ☆

Du är ju inne på rätt spår när du tänker att det i slutändan ger MER tid med henne. Fortsätt tänka så :)
Och jag tror att du kommer vara en stor insperationskälla för henne när hon blir äldre, du vågade och satsade på dig själv och det är en BRA sak!
Jag förstår så klart att det känns jobbigt och hoppas att det släpper liiite grann i alla fall.

Svar: Tack snälla! Allt pepp har hjälpt massa och det känns redan lite bättre <3

kram!
Malin ☆

Förstår dig till 100%. Det ÄR jobbigt att vara ifrån våra små<3. Det är tungt i hjärtat. Jag hoppas ändå att du får en fantastisk rolig och spännande helg med massa intressanta människor och kommer hem med massa ny energi och inspiration:) klart du får "klaga" vännen:) kram

Svar: Tack Sophie!

Stor kram!
Malin ☆

Åh vännen jag känner SÅ med dig men det kommer att gå såå himla bra - du får ladda upp och komma hem med massa ny mammaenergi på flera plan och Jolie kommer ha det tokkul tillsammans med pappa <3

Svar: Hihi, ja, fy vad dom lär busa! Åh, nu blev jag avis på det också :D Haha!

Puss <3
Malin ☆

Anonym

man brukar säga att barn kan vara borta från sin mamma ett dygn per år så fyra dygn när jolie är två år är inte bra! tror tyvärr jolie kommer tycka det är jätte jobbigt! så jag förstår din ångest

Svar: Själv är jag ett stort fan av "Knattetimmen" i Sveriges Radio där barnmorskor och psykologer svarar på frågor om barn. Där brukar de säga att det viktigaste är att barnet är med personer de känner sig trygga med, helst någon av föräldrarna, och sen kan man använda sig av foton, telefon och prata om den andre föräldern som är bortrest. "Anonym" ovan får gärna komma med lite forskning som i så fall bestrider den forskning som dessa barnmorskor och psykologer grundar sig på. Att Jolie skulle må dåligt av att vara själv med sin pappa ett par dagar var den mest tanklösa och obegrundade kommentar jag läst på länge! Hurra för dig Malin som orkar blogga trots människors tråkiga kommentarer. Hoppas du får det bra på din utbildning!
Sarasdiary

Förstår dig precis:-( Vet inte alls vad jag skall komma med för peppande ord. Men tiden kommer gå fort, du kommer ha superkul, Jolie kommer få en massa kvalitetstid med sin pappa.

Fördelen med barn är att dom inte har samma tidsuppfattning som vi vuxna:-) När lilleman var 2 år åkte jag och sambon iväg på bröllop i Tyskland och var borta 4 dygn. Vi höll på att längta ihjäl oss men lilleman hade superkul hos sina morföräldrar.

Ha det gott<3
//Mia

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Förstår precis hur du känner, men jag tror det är nyttigt och bra att åka iväg och jobba på den där ångesten :) Om man tänker på hur många dagar ni har tillsammans så är ju dessa 4 dagar ingenting <3

» Mia

Förstår precis hur du känner, men jag tror oftast det är vi mammor som mår sämst! Nu säger jag inte att Jolie inte kommer sakna dig, men det där mammahjärtat är känsligt!!! Lycka till med kursen!!! Kram

Klart man får klaga ibland.. jag har det som deal med några av mina vänner och framförallt med min mamma, man får ringa och klaga av sig och sen mår man bättre. Och det är ju som du säger, detta är din dröm. Tänk på hur mycket lyckligare Jolie kommer vara när hon efter dessa två veckor kan spendera massa tid med sin mamma som är genuint lycklig för att hon jobbar med sitt drömyrke och för att hon tog sig chansen att komma dit.

Detta klarar du <3

Emme-Li

Du kommer att ha så fullt upp och fruktansvärt roligt på utbildningen så du kommer inte hinna tänka så mycket på annat, och när du väl kommit hem igen så kommer du längta till du ska tillbaka igen tror jag!
Så var det när jag gick utbildningen iallafall:)
Är alltid jobbigt att åka från dom små liven men du kommer inte att ångra dej tror jag:)
Försök att njuta av utbildningen för du går den bara en gång, Jolie kommer att vara tacksam att få vara mer med dej sen:)
Lycka till där nere nu och ha så jättekul!

förstår dåg såå väl vännen! tillåt dig att känna så jag tror att redan när du kommit iväg så kommer det kännas bättre. för mig har själva tanken på att vara borta känts såå tung men sedan har det gått fint ändå.

kraaam!

Nej fy för kommentarer som ovan av Anonym. Det kommer gå fint Malin! Kram

Sandra

Det kommer gå så bra :) och jag måste ju säga att det kommer bli så skoj sen också längre fram och följa dej, när du är klar utbildad och är personlig tränare :) kram

Svar: Tack Sandra! Ja, jag längtar tills jag är färdigutbildad :)

Kram!
Malin ☆

Jag tror inte hon kommer känna att du är borta så länge. Barn är lite grand som hundar, de har ingen tidsuppfattning på så sätt. När jag var i NY förra året trodde Lykke-Lie att jag var och tränade... haha..

Visst kan det kännas lite jobbigt att vara ifrån den man älskar allra mest men det kommer inte att gå någon nöd på henne och tänk vad härligt att hon får umgås med bara pappa några dagar.

Kram

Svar: Haha, åh vad glad jag blev när jag läste detta imorse :) Tack för pepp!

Passerar snart Gävle här, vink vink!

Kram!
Malin ☆

» emma

Det kommer gå så bra!
Hon kommer ha super kul med pappan och jag tror att det är nyttigt för både mamman, pappan och barnet att vara ifrån varandra ibland :)

Det kommer säkert vara svårt och så men det fixar du galant! Tänk sen på helgerna bortom dessa där ni får mysa hela helgerna :)

Vad är det för utbildning du läser? Jag har förstått att det är personlig tränare men distans då? och hur lång är den? :)
Är en ganska ny läsare i din blogg så har inte så stor koll ^^
Jag gillar din blogg, den är så peppande och man känner att som mamma så hinner man faktiskt med sig själv med (som en del säger att man inte gör).
Jag är snart själv mamma så känns skönt att ha en blogg som peppar en!
Kram

Svar: Tack för peppet Emma :)

Vad kul att du hittat hit - välkommen! Jag läser dels till PT och den utbildningen är både på distans och på plats i Stockholm. Sedan läser jag även en yrkesutbildning inom företagsekonomi och den är helt på distans.

Så glad jag är att jag kan peppa lite och stort lycka till med det som snart komma ska <3
Kram!
Malin ☆

Rosanna

vet precis hur du känner men jag har redan glömt hur de var för nu uppskattar jag stunderna jag är ledig mer. Jag sommarjobbade förra sommaren kvällar,helger å på dagarna, tanken att Pappan å son gjorde saker utan mig var jobbiga..Nu är jag bara glad att dom två lärt känna varann mer. Jag var hemma med honom 18 mån å kände verkligen att dagarna bara var samma samma.. De är roligare att sakna honom nu å sen ses efter jobbet, första dagen jag jobbade ville jag bara att timmarna skulle gå för jag tänkte bara på honom ,,,nu är de såååå skönt med den där tiden på jobbet <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »