En vecka

God morgon vänner! Idag är det bara en vecka kvar tills jag åker ner till Stockholm för att gå första delen i min PT-utbildning. Känns galet spännande, pirrigt och såklart otroligt roligt! Gissa om jag längtar? Jag känner mig rätt säker på förstudierna som bestått av grundläggande anatomi men ska ändå repetera varje dag nu fram tills att det är dags. Sitter just nu och smaskar på lite Kvarg som är smaksatt med Funlight Stevia och ska snart hugga in på en stor kopp kaffe. Studier och träning står på schemat idag så dags att kicka igång denna torsdag! Önskar er alla en fin dag ♥ kesellaKommentarer

Kul att äntligen få kicka igång din utbildning "ordentligt" :) Bara att höra av dig om du vill/hinner ta en fika eller nått :)
Kram

Svar: Ja, det ska bli så kul :) Kommer åka direkt till hotellet där utbildningen är och sedan blir jag nog där dygnet runt innan det är dags att åka hem igen. Väldigt intensivt med andra ord :)

Kram!
Malin ☆

» Eleni

Spännande och jätteroligt för dig vännen. Vi åker också till Sthlm i slutet på nästa vecka. Vi kanske ses på tåget? Hihi. Puss

Svar: Åh, är det då ni ska ner också? Mysigt! Jag åker tåget som går mitt i dagen någon gång på torsdagen :) Puss & kram!
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Härligt:-)

Trevlig helg.
//Mia

Svar: Tack detsamma Mia :)
Malin ☆

» Bella

Hej hittade din blogg via lofsans o skummade precis igenom lite av dina inlägg och hittade detta. Jag gissar att vi kommer gå samma utbildning? Är det via the academy som startar på fredag kanske? :)

Svar: Men åh vad kul! Det stämmer jättebra :) Då ses vi på fredag då, hihi!
Malin ☆

» Bella

Oj allt kom inte med. Kul det gör vi absolut


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »