Hemmaträning

Sitter just nu och peppar igång mig för att köra ett träningspass här hemma. Förr tränade jag som ni vet nästan alltid hemma eller utomhus men numer trivs jag mycket bättre på gymmet och kan erkänna att jag har svårare att hitta motivationen de dagar jag tränar hemma. Dock så förespråkar jag fortfarande hemmaträning när man av olika anledningar inte kan ta sig till ett gym eller när man kanske befinner sig i en period av livet då gymkort inte alls finns på kartan. Hemmaträning ÄR bra! Motiverad eller inte - nu ska här köras och det hårt. Känns lite småtungt men jag har aldrig ångrat ett utfört träningspass, har ni? KB Vi har varit osams en tid jag och min kära Kettlebell men ikväll tänkte jag att vi ska försonas, hihi! Är nog dock dags att ta av den rosa tejpen då den drar till sig sjukt mycket damm. Fungerar det lika bra med en svart KB tror ni? ;) Kram kram!Kommentarer

inspirerande bild :}

Svar: Tack :)
Malin ☆

Nja... allt blir ju lite bättre rosa.. tveksamt :p

Svar: Haha, ja, jag menar det ;)
Malin ☆

» Lena

Näe, har nog aldrig ångrat ett utfört träningspass hur tungt det än kändes före och under träningen :)

Kram

Svar: Instämmer helt :D

Kram!
Malin ☆

Sofia

Men ååå, precis så känner jag. Saknar jättemycket att träna på gym men det är totalt omöjligt att få till just nu. Ska skärps mig med hemmaträningen! Dela gärna med dig av ditt pass, dom brukar vara inspirerande! :-) <3

Svar: Ja, här kommer en stor kick i baken till dig Sofia ;) Heja heja!

<3
Malin ☆

Hahaha, nej man ångar aldrig ett träningspass! Hoppas det gick bra :-)

Rosa KB är ju galet snyggt!! Såg du dem från Eleiko jag hade med i gårdagens inlägg? http://glamourmamman.blogg.se/2013/february/strong-is-happy.html
Det finns säkert billigare varianter också, men dom är bra!

Stor kram!

Svar: Ja, jag såg det! Gud, jag är så dålig på att kommentera men läser bloggen din i princip varje dag :)

Eleikos är ju snyggast! Får se om vi utökar "stallet" här hemma så småningom :D

Kram!
Malin ☆

Heja heja heja dig hjärtat!!! :D

Svar: Taaaaack gumman!
Malin ☆

Så länge jag inte skadar mig så ångrar jag inget pass (-:
Fast det har jag inte gjort, ta i trä!

Svar: Ja, det är klart, men om man bortser från sådana pass då, hihi :)
Malin ☆

Heja Heja! Imorgon drar jag igång igen med min träning :) Bra med lite inspiration härifrån :P

Svar: Åh vad härligt! Heja tillbaka :D
Malin ☆

njaaa..tror nog den rosa är snäppet vassare ;)

Svar: Ja, rosa är ju rosa liksom ;) ;) ;)
Malin ☆

Sandra

Vad hände med iphone skal-tävlingen?:)

Svar: Den är avslutad och vinnarna presenteras inom kort :)
Malin ☆

NEJ!!! Jag tror helt klart de är de rosa som gör de :)

Åh vad härligt! jag tror det funkar, men veta säkert kan man ju inte. Bra idé annars, om än synd med dammet. Hemmaträning is the shit! Jag har startat mammaträningsutmaning nu, februari till mitten på mars, där vi är ett ganska stort gäng som ska krossa livspusslet. Få till den där träningen som går att göra, och bli jäkligt bra på den. Armhävningar på tå. Springa 3000 meter. Burpees. Du hör ju, sjukt kul, och sjukt jobbigt! Får kika in hos dig för inspo!

Svar: Men gud vad kul det låter, heja er :D Lägger genast till din blogg bland favoriterna så jag kan följa utmaningen!
Malin ☆

Det kan ta lite tid att komma igång med hemmaträningen efter en paus på det. Vet precis. Kanske ska du "unna dig" dina favoritövningar så du känner dig mer motiverad? Och kör tabata så är det lättare att hålla träningen disciplinerad. Det var mina tips ;)

Svar: Jo, precis, fast jag har aldrig haft någon paus från hemmaträningen :) Tränar hemma minst en gång i veckan då jag inte kan ta mig till gymmet så försöker hålla mig till den planerade träningen så gott jag kan.

Bra tips av dig om man vill komma igång :)
Malin ☆

Har också funderingar på att införskaffa en KB :) Vilken vikt rekommenderar du att starta med? Och vart kan man hitta med färg, har lila hantlar, lila matta osv.. skulle vara kul att fortsätta med färgskalan :) Ha det bra. Kram Jennie

Svar: Vad kul! Har du kört KB för instruktör eller någon annan som kan tekniken? Annars skulle jag inte rekommendera att skaffa en. Har du gjort det så kanske du kommer ihåg vilken vikt du körde med då? :)

I princip alla större kedjor säljer KB's idag så bara att kika runt efter vilken färg du vill ha (även om vikten såklart går först, haha) :)

Kram!
Malin ☆

Annika

Vår kettlebell har en förmåga att bli bra dammig även utan tejp!
Låter lite jobbigt att få bort klistret efter tejpen.. finns ju visserligen spray man kan använda för sånt (egentligen till för skidor)

Svar: Det är nog inget problem, tejpen har inte lämnat något klister alls utan bara att dra av :)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »