Mamma Boot Camp

Hej vänner! I mitten av april kommer jag att dra igång den fjärde säsongen av Mamma Boot Camp här i Sundsvall. Det känns helt galet att det till hösten är två år sedan jag startade upp mitt företag. Galet, ja, men fortfarande lika kul nu som då! Mamma Boot Camp riktar sig i första hand till nyblivna mammor och till mammor som inte tränat upp styrkan på egen hand igen efter graviditeten. Det spelar alltså ingen roll om barnet är 8 veckor eller 5 år - alla är välkomna. I vår kommer vi även köra något som just nu går under namnet "MBC Fortsättning" och det är precis som det låter en fortsättningsgrupp för mammor som tidigare säsongen deltagit i Mamma Boot Camp. Dock välkomnar jag här även mammor som tränat på egen hand och även icke-mammor är faktiskt välkomna. Vi kommer köra lite hårdare och lite intensivare än under ordinarie Mamma Boot Camp även om vi fortfarande kommer fokusera mycket på en stark bål. Vill ni vara med? Skicka gärna en intresseanmälan via denna länk så får ni mer information framöver :) Kram kram!

20121023_102916Mamma Boot Camp, hösten 2012
Kommentarer

Grymt jobbat vännen :)

Svar: Taaack! Såg du mailet? :)
Malin ☆

» Hanna

Vad kul! Hoppas det kommer många. :-)

Svar: Ja, det ska bli så kul att köra igång igen :)
Malin ☆

Anna

Önskar jag bodde i Sundsvall och fick träna med dig :)

Svar: Du är alltid välkommen om du har vägarna förbi :)
Malin ☆

Lisa - Mamma till Alva och Noah

You go girl!!! :)

Länkade tävlingen på FB btw :) trodde vi va vänner haha men såg att vi ej var det men NU vet du att den är länkad iaf! :)

Hoppas allt är bra med er <3

Svar: Åh, är vi inte? Det trodde nog jag med, haha! :D Tack vännen <3

Vi mår bra! Gör ni? KRAM!
Malin ☆

Malin Pousette

Åh vad det ser kul ut! Är riktigt avis på dig! Hoppas du får en super säsong även denna gången och kul att du kan börja med fortsättningsgrupper också! Hejja dig Malin :D

Svar: Tack Malin! Ja, det känns så himla kul och ger sådan energi :D
Malin ☆

» Frida

Önska jag kunde ha varit med er :)
även om jag inte är mamma så hade de varit kul att få lite tips från dig, malin. =)
Jag försöker ju bli starkare i bål och rygg för att någon gång kunna få bära sitt barn i magen :)
kram

Svar: Har du någon gång vägarna förbi så får du hojta till så kör vi ett pass :D Stark bål, rygg och bäcken är grunden i all träning så toppen att du bygger upp redan nu, innan ev framtida barn :)

Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »