Mini A Ture

God morgon vänner! Vi fortsätter på tema vårjackor denna morgon för hur söta är inte dessa anoraks från Mini A Ture? Favoriten är, lite otippat kanske, haha, den rosa jackan men jag gillar faktiskt alla färger även om jag tror Jolie skulle göra sig bäst i den rosa, svarta eller blåa. Jackorna med två knappar finns från storlek 92 och uppåt och de har en dragkedja i sidan för att man enkelt ska kunna klä på och av barnet. Gissar att det annars är fler än jag som tänker att just en anorak kanske inte är så smidig? Jackorna med en knapp går från storlek 74 till 92 och de har en dragkedja i ryggen. Synd att priset är lite väl i överkant för ett växande barn, men åh, det tåls nog att fundera på i alla fall, hihi! Mini A TureKommentarer
Ida

Ja den är riktigt fin jackan. Men inte lika roligt pris ;) hihi

Svar: Hihi, nja, lite i överkant för en vårjacka kanske :)
Malin ☆

Yasmine

Amelia hade Mini A Ture vinterjackan førra vintern och vi var supernøjd, och dom är ju så fin... tror vi skall slå till på en till våren:-)

Svar: Tror aldrig vi haft några kläder från Mini A Ture så kul att höra att ni är nöjd ifall vi bestämmer oss för att testa :)

Happy Monday!
Malin ☆

Ååååå så fin! Helt underbar :-) Den rosa, ja den skulle gärna Tilde få ha. Nästan tur att de är från storlek 92 :-)
hihi, har också ett inlägg om jacka runt lunch som publiceras. Men inte denna goding. Budgettips ;-)

Och du, Jag glömde Jolies jacka i lördags såklart, hade hängt fram den i hallen och allt. Du vet den gröna som vi fick låna i höstas :-) hihi Ha en fin dag vännen, håller tummarna i dag, Du vet ;-) KRAM! <3

Svar: Hihi, bra med fler tips, jackor kan man nog aldrig få för mycket av. Eller hur? ;)

Ingen fara med den jackan, lär dröja tills vi får användning av den nästa gång, haha :D Men nu måste jag sms:a, har minne som en guldfisk här ;)

KRAM <3
Malin ☆

Precis min tanke att de såg knöligt ut tills du förklarade att de fanns en dragkedja :) gillar bäst den svarta o blå... Men Jolie är ju jättefin i rosa! :)

Svar: Hihi, ja hon klär ju himla bra i rosa :)
Malin ☆

men så fina! tror att T skulle vara fasligt tjusig i den gula :)

Svar: Åh det tror jag med! Han som är så mörk skulle verkligen bära upp den där gula färgen :) Jolie skulle nog mer försvinna i den, hihi!
Malin ☆

Supersöta. Kan tänka mig den gula eller ljusrosa till vår lilla fröken :)

Svar: Jag är inne på den rosa, såå fin :) Men gillar den gula också!
Malin ☆

Jättesöta!:)

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Åh, de var riktigt fina! Bra tips! :)

amen gumman, nu har vi ju bloggat om nästan samma sak igen haha!! <3
kan verkligen rekomendera mini a ture, men INTE den jackan med dragkedja i ryggen, hade den till Ellen ett kort tag, helt värdlös när de somnar i bilen/vagnen och du inte kan öpppa upp den! dessutom jäkligt trång att få över huvuet! Den med två knappar däremot verkar jätte smidig, Ellens kompis Agge har den och har provat den, superbra!!!

Vilken mysig helg ni har haft, ser ju nästan mysigt ut med all snö, har nere är det allt annat än mysigt! nej nu vill vi ha vår, sol och besök av fina flickorna från Sundsvall!!! <3
PUSS

Mikaela

Mini à Ture jackorna är helt underbara. Så bra kvalitet. Har haft både vår och vinterjacka till min Vincent och är supernöjd. Dock lite jobbigt att dra över huvudet men det finns / fanns en modell (vår) som har dragkedjan i sidan fram hela vägen som en vanlig jacka.

Svar: Så kul att höra att kvalitén är bra, det är ju en bra motivering till priset :D
Malin ☆

Ja, de där är sååå fina!! Här kör vi på skalkläder från PoP till våren.. (som vanligt).. :-)

Svar: Jag har aldrig riktigt fastat för PoP även om de säkert har bra kläder och kvalité :)
Malin ☆

De där är så himla fina! Spanade på dem redan förra året men då blev det inget. Kanske i år då de stannat av i växt? Tål att funderas på :)

Och du, jag kollade upp jackan från Anine Bing som jag såga att du nämnt i nån kommentar i förra inlägget. Så snygg! Men galet dyr var den ju också som du sa, skit också...

Svar: Ja, det är faktiskt sant, numer kan de ju ha kläderna längre än två månader, hihi :)

Men visst är den snygg? Står högt upp på min önskelista men det känns som jag får nöja mig med en look a like om jag hittar en ;)
Malin ☆

Meja har en overall från mini a ture och vi är supernöjda, toppenkvalite och riktigt sockersöt är den !!

Svar: Så kul att höra att många tycker kvalitén är så bra :)
Malin ☆

» Elin

Snygga!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »