Pelli Dress&Winners

Åh, jag smälte både en och två och tre gånger när jag såg denna vackra klänning hos ChillNorway. Så snygg, så fin och så perfekt! Älskar inspirationsbilden till höger och så skulle jag mer än gärna gå klädd i sommar. Ja tack, säger vi till den, hihi! pellidress Apropå ChillNorway så kan jag äntligen presentera två lyckliga vinnare. Jag ber om ursäkt för att ni fått vänta några dagar men det tar tid att gå igenom alla fina bidrag. Hoppas ni har förståelse för det  Stort grattis säger vi till nr.27 Evelina som har vunnit det vita skalet och nr.58 Maria som har vunnit skalet med rosa dödskallar. Jag mailar er senare under dagen så ordnar vi så att ni får era skal. Kram till er alla & TACK för att ni var med i tävlingen!Kommentarer

Åååh fin :) Så surt att jag typ aldrig kan köpa sådana klänningar.. inte meningen att man ska va 178cm lång :P

Svar: Åh, jag har det problemet fast åt andra hållet - att maxiklänningar oftast blir för långa så jag trampar på dem, hihi :)
Malin ☆

åhåhåh..verkligen helt underbart fin!

Svar: Visst är den :D
Malin ☆

Men oj har jag vunnit! Blev så förvånad när jag hamnade på min blogg hahaha!!! Shit va kul! Tack! :)

En riktig Malinklänning!! Som du bara måste köpa :) stor kram

Svar: Vad kul att du blev glad! Mailar dig senare :)

Hihi, ja visst är det en riktig Malin-klänning! Påminner ju om den jag har från Odd Molly som är en STOR favvis om sommaren :D

Kram!
Malin ☆

Men den står det verkligen Malin på! SÅ himla fin :-) Den skulle gärna få hänga i min garderob till sommaren också. Älskar denna modell på klänning :-)

Puss & Kram

Svar: Hihi, jaaa visst är den underbar! Hoppas den inte säljer slut snabbt så jag kan köpa en senare i vår, känns lite för tidigt att köpa nu när jag inte kan använda den på några månader, hihi :)
Malin ☆

Lena Lööv

Superfin klänning, som vanlig tackar jag för många bra klädtips! Det är ju roligt när man har rätt lika smak : ) Å kläderna till Jolie var ju underbara, jag skulle oxå "go bananas"... hi hi. Annars är allt bara lugnt här hemma, efter min egen skidtur imorse ligger jag å linus i soffan å kollar in Hellner nu. Daniel å Pontus är (som vanligt) i slalombacken. Han bara älskar det å jga tror inte att Daniel tycker att det är så tråkigt heller.... hi hi. Må så gott å vi höres, kramisar från Marieby!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »