PW

60 minuters powerwalk på löpbandet fick bli dagens träning i ett försök att svettas ur det sista av förkylningen. Ibland fungerar det ju faktiskt att ge kroppen en "spark i baken" och jag hoppas att detta är en av gångerna det fungerar :) Jag växlade mellan:
  • 5 x 10 minuter med lutning 15% tempo 4,5km/h
  • 5 x 2 minuter med lutning 0% i tempo 7-7,5km/h
Ett tempo på 4,5km/h låter ju väldigt lite men jag lovar att det börjar kännas rätt bra i benen när man kommer in på varv fyra med tanke på lutningen. Testa gärna!

20130219-155534.jpgHappy efter avklarat pass...

20130219-155541.jpg...fast ganska trött också... 

20130219-155528.jpg...och med småtrötta ben :)
Kommentarer
Nena: Foto - DIY - Inredning

Härligt :) Här har det blivit dags för aerobics :)

Svar: Vad kul, kör hårt :D
Malin ☆

åååh..jag blir så härligt sugen på lite träning när jag ser dig :)

Yasmine

ja av och till funkar det men inte jämt:-) Jag är ett levande exempel..hehe

Svar: Haha, tänkte på dig idag när jag gick på bandet! Hoppas min dom blir bättre än din :D
Malin ☆

Åååh vad avis jag blir!! Jag vill också ner på gymmet och kicka igång igen, men det är big no här just nu. Måste äta upp pencelinkuren och känna mig betydligt mycket bättre. Hoppas att vara på banan redan nästa vecka iallafall.

Måste nog prova din powerwalk. :)

Svar: Åh, stort krya på dig <3
Malin ☆

» Elena

Hur är det med förkylning och träning? Jag var förkyld, men börjar må bättre nu. Men det känns fortfarande som att jag har något som sitter i halsen. ): Kan man träna ändå? Jag saknar träningen!

Svar: Generellt så brukar man säga att lite "snor och slem" inte är farligt att träna med men sitter det i halsen eller i bröstet så ska man vara väldigt försiktig med träning. Så vore jag dig skulle jag avvakta ett tag till även om jag vet att det är svårt och tråkigt :)
Malin ☆

Känner mig galet stolt att jag tog mig till träningen idag trots gaaalen träningsvärk, men nu känns det faktiskt mycket bättre:)

Ulrika

Här går det dåligt med tränandet men tänkte köra igång med mina pw igen när barmarken är här igen :-) .

Jag måste bara fråga, har jag missat vinnaren av Iphone-skalet? Börjar bli lite öm i tummarna av att hålla dem så hårt ;-) .

Kram

Svar: Nej, jag har inte hunnit med det ännu :) Ska kika på det ikväll!

Kram!
Malin ☆

» Lena

Jag tror jag kickade iväg onda halsen efter BC träningen igår :D Känns inte alls nu, men får se hur det blir under dagen. Löpbandet är något som jag borde testa någon gång, men det blir aldrig av när det oftast är fullt med människor där.

Kramar

Madelen

Precis hemkommen från gymmet och kört detta pass, grymt jobbigt men är sååå skönt nu när de är gjort. Tack återigen för ett bra träningstips. Du är grym Malin

Svar: Tack Madelen <3

Bra jobbat av dig!
Malin ☆

Åh, vill ha ett löpband! Men har ju ont i halsen nu så kan ju inte träna.... Det är lite lustigt det där har jag upptäckt. Jag tycker alltid träningen är jobbig och gör den bara för att jag måste, för att få den bortgjord. Men nu när jag inte kan/får/borde/ska träna så saknar jag den! Kanske ett steg mot att faktiskt gilla träningen :)

Svar: Ja, det är alla gånger en start på det tror jag :D Hoppas du kryar på dig snabbt nu <3

KRAM!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »