Schema

Sedan jag började plugga i höstas så har jag haft svårt att slappna av ordentligt mellan varven. Som jag var inne lite på förra veckan så känns det som att det alltid finns något som borde göras eller läsas lite extra på. Sara tipsade mig därför om att göra ett schema, ett riktigt schema alltså, över när jag ska plugga, vad jag ska plugga, när jag ska ha mina raster och liknande. På så sätt kanske det blir lättare att slappna av när jag väl tar en rast och jag kanske även jobbar effektivare under studietiden? En väldigt bra idé av Sara och jag kan inte förstå att jag inte kommit på det själv tidigare? Hihi! Så, dagens första ToDo är alltså schemaskrivning. Ekonomistudier, pt-studier, företagsjobb, träning, lunch och raster ska läggas in. Ska faktiskt bli riktigt roligt att knåpa ihop och förhoppningsvis även väldigt skönt att följa det sedan. Tror ni inte? Happy Tuesday Sweeties! barr trädKommentarer

tror sara har helt rätt! särskilt när man har så mycket som ska hinnas med och struktureras upp som du har så kan det nog vara väldigt skönt att ha något konkret att följa. lycka till med schamaskrivandet nu..blir säkert toppen :)

Sara

Vilken bra idé! jag vet själv hur det är.. Det är svårt att få ihop allt men med lite planering så brukar det gå kanon! lycka till :)

Det lät faktiskt riktigt bra, tror det kommer fungera toppen :)

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Låter som en riktigt bra idé! :)

Yasmine

Ett mer strukturert studieliv borde jag oxå knåpa ihop, är allt för dålig på med.. Snart har jag bara 1 år igen av mm utbildning på 3 år--->skall det alltså ta mig två år och bli mer strukturert och inte sista minuten läsa som en galning till varje examen? Haha ja det gör nog det!:-)

Jag har haft schema sen jag startade eget. Tycker det är en absolut nödvändighet för att få struktur och som du säger, kunna slappna av :)

» Maria

Det är nog en superide! Tror det är jätteviktigt just om man pluggar på distans och inte har tider att passa i ett klassrum på samma sätt men även som egenföretagare just för att det annars kan vara lätt att antingen jobba alldeles för mycket eller bli väldigt ineffektiv.

Det kommer bli SÅ bra! På så vis kan du få tid till mycket annat, som t.ex komma hit och luncha ;-) hihi Dessutom tror jag det leder till mindre stress. Tror du kommer få till ett grymt schema :-)

Och du,bilderna! Blir så sugen på ett nytt objektiv. Eller, en ny kamera och ett objektiv. hihi :-D

KRAM!

Låter som en bra idé med ett schema! De gör ju att man som du säger lättare håller sig till de man ska göra. Annars blir de lätt att de t.o.m är roligare att diska än att plugga beroende på vad man pluggar ;) hihi... Sen är de nog lättare att få ut mer kvalitet på sitt pluggande! :) Bra tips där!

» Lena

Det låter faktiskt riktigt bra och kommer säkert hjälpa mycket :) Borde själv göra något schema också med jobb, studier och träning så jag skulle få mer utav det.

Kramar

Annika

Så brukar jag göra! Gör typ upp en planering även vad som skall pluggas varje dag nån/några veckor framöver så man har koll på att man hinner med i tid. På så vis kan man ju vara helt ledig och koppla bort när man väl är ledig.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »