Sol&Kaffe

Åh, du underbara vår är du äntligen här på riktigt nu? 18 grader varmt visar termometern i solen idag och hur underbart är inte det? Efter lunch nådde solen äntligen över och runt så strålarna landade på vår balkong och jag har nu spenderat eftermiddagens pluggandes på en filt där ute. Plötsligt känns tanken på att studera ett halvår till inte alls lika skrämmande längre, hihi! caffelatte kaffe Ser ni min tumnagel där? Inte den vackraste och borde klippas, i know, men vet ni vad jag fick i födelsedagspresent? Jo, jag ska få gå och fixa mina naglar. Tjihooo! Det är något jag velat göra länge och jag tänker mig en ganska kort och enkel variant med vita tippar och kanske någon liten sten. Längtar tills det är dags men tror jag väntar tills dessa utbildningsveckor är klara. Tack söta ni för all pepp i föregående inlägg ♥ Puss & kram!Kommentarer

Underbara sol! Nu tycker jag att våren ska komma och stanna tack =)

Svar: Ja, men eller hur, den är SÅ välkommen nu :)
Malin ☆

Ja visst är det underbart med vårsolen.
Jag går och fixar mina naglar regelbundet, set är såååå skönt.
Kram och ha en fortsatt skön dag
Lina

Svar: Hoppas det blir en ny vana med naglarna här med framöver, hihi :)

Hoppas du haft en härlig onsdag!
Kram kram
Malin ☆

Ååååh vad härligt det låter!

Svar: Sååååå underbart skönt!
Malin ☆

Du är så duktig Malin! Och visst är det härligt med solen, så fort sambon kommer hem blir det en löprunda med några korta intervaller tillsammans med hunden :) För jag har bestämt att det är vår nu ;)

Svar: Ja, det är ju helt underbart med solen :) Hoppas löprundan gick fint!
Malin ☆

låter underbart! äääälskar att vi också fått lite sol i några dagar nu, det ger sååå mycket härlig energi ♥

Svar: Ja men visst blir man som en helt ny människa av lite sol? Uuuuunderbart :D
Malin ☆

Åh det gör så mycket att ha fina naglar.. Lägger faktiskt den lyxen på mig själv 400kr i månaden blir det (ungefär) för att underhålla mina akrylnaglar på salong. Det lyfter liksom humöret att händerna alltid är fina :) Och så blir det ännu roligare med ringar och smycken :)

Oj, 18 grader - det var inte dåligt! Här har temperaturen precis gått över nollan men det kändes allt som lite vår i luften idag! Härligt! :-)

Kram


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »