That's a plan!

Fy,vad jobbigt det var att lämna Jolie på dagis idag. Jag fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka och fast jag egentligen bara ville krama och pussa henne i timmar så skyndade jag mig att krama henne hej då för att hon inte skulle hinna märka att mamma var ledsen. Usch, jag känner mig ju lite fånig här nu, får ju pussa på henne igen på söndag kväll, men åh, jag tycker att det ÄR jobbigt. Verkar också vara helt fel tid i månaden vilket förmodligen gör mig ännu känsligare. Typiskt, haha! Nåja, nu är faktiskt det värsta nästan gjort, att lämna och säga hej då så nu ska jag faktiskt försöka njuta av helgen och suga åt mig all kunskap jag vara kan. That's a plan! blommor Finaste blombuketten som jag fick av mina föräldrar på min 25-årsdag i söndags står fortfarande så fin här i vardagsummet! Apropå födelsedag så fyller min mamma 50 år idag - HIPP HIPP HURRA  Torsdagskramar!  Kommentarer

Fina du!
Du är inte alls fånig, jag förstår precis hur du känner. Jag tycker fortfarande det är väldigt jobbigt att vara utan våra barn. En natt är okej, men mer än så funkar inte så bra. Man är ju van vid att ha de nära sig. Det tog mig 2 år att faktiskt kunna njuta och slappna av när de sov borta.

Ha nu en toppenhelg och njut av all kunskap du får fylla på bagaget med!

Massa kramar

Svar: Tack söta <3

Känns bra att jag inte är ensam om att sakna på tok för mycket, hihi :)

Stor kram!
Malin ☆

Du är inte det minsta fånig, det är klart att det är jobbigt! Men din plan låter ju bra iaf :) Jag håller en tumme för att helgen går fort och att du kommer hem med massor av ny energi!

Svar: Tack snälla <3

Hoppas ni också får en härlig helg!
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Åh, jag förstår dig, är jobbigt att säga hejdå när man vet att det dröjer länge till man ses igen. Men se till att ha det riktigt toppenbra i helgen! :)

Svar: Tack Mia!

Hoppas ni får en härlig helg!
Kram!
Malin ☆

Låter som en toppen plan vännen <3<3

MÅNGA KRAMAR <3

Svar: <3
Malin ☆

Det är ju inte fånigt, det är ju kärlek :)
Lycka till i helgen :) Hoppas vårt underbara väder håller i sig tills du kommer :)

Svar: Tack <3

Ja, se till att hålla hårt i den dära solen nu, hihi! :)
Malin ☆

Förstår dig och det är inte konstigt att känna sig ledsen över det. Tänk så härligt när ni träffas igen :) Vacker blombukett, ha nu en rolig och lärorik helg!

Svar: Tack snälla du! Ja, på måndag blir det kram- och pusskalas, hihi :)
Malin ☆

Malin- mamma till Arvid & Lucas

Hoppas du får en toppenhelg!!! o ett stort grattis till din mamma!! =) kram

Svar: Tack Malin!

Hoppas ni också får en härlig helg!
Kram kram
Malin ☆

» Maria

Det är klart att det är jobbigt att säga hejdå till sina små, men du får ju tänka på att du gör något du drömt om och som i förlängningen antagligen gör att du får mer tid med ditt lilla hjärta. Det är ju värt massor och helgen kommer gå fort du har ju massor att lära dig!

Svar: Tack Maria! Du har helt rätt i det du skriver :)

Kram!
Malin ☆

haha..om du visste hur många gånger jag gått från dagis med gråten i halsen och då har jag ändå fått hämta hem honom på em igen ;) du är inte fånig utan en helt vanlig mamma :) försök nu njuta..du kommer få det såå kul och jolie kommer ha det såå bra och njuta av egentiden hon får med pappa :)

KRAM!

Svar: Åh, nu känns det genast bättre! Tack för att du delar med och bjuder på dig själv <3

Stora kramar!
Malin ☆

Åh, jag förstår dig verkligen. Härligt dock att du ska få fylla på med massa rolig kunskap och nya erfarenheter!! Ha en riktigt härlig helg! Kram!

Svar: Tack vännen <3

Hoppas att ni också får en bra helg med massa sol!

Kram!
Malin ☆

» Emma

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Å jag vet precis vad du menar! Är precis likadan själv. Just när man sägre hej då och ska åka så känns det som om tiden kommer gå såååå sakta men sen när man väl kommer i väg så brukar det för mig kännas mycket bättre och tiden går rätt fort ändå. Sen är det helt underbart när man kommer hem igen och får puss, krama och bara titta på dem igen :-)

Svar: Ja, nu känns det faktiskt helt okej, det jobbigaste var nog att säga hej då, precis som du skriver :)
Malin ☆

Inte alls fånigt! Klart det känns jobbigt att vara i från den som man älskar och som betyder allra mest i ens liv. Här bränner tårar bakom ögonlocken många gånger i veckan bara för att barnen ibland gör eller säger nåt som verkligen vidrör mitt hjärta. Herre gud, vad vore livet utan dom?! Jaha, nu är tårarna nära igen.... :) Kram på dig!!

Svar: Hihi, åh, får ju tårar i ögonen bara att läsa om dina tårar. Haha! Hej känslig mamma här ;)

Kram!
Malin ☆

Sandra

Ha så kul på utbildningen och hoppas det är varmt där nere :) här hemma ska det ju tydligen bli kallt och snöa :( och trevlig helg :) här blir det fest och utgång imorgon :) kram

Svar: Åh, nej, inte mer snö nu när den äntligen börjat smälta! Hoppas det är falskt alarm, hihi :)

Hoppas du får en fin helg!
Kram kram
Malin ☆

Jag skulle nog ha känt likadant! Så du är inte ensam :)
Men att lämna för att sedan inte träffa honom mer den dagen gör jag ofta tyvärr. Eftersom jag jobbar i butik som stänger sju så hinner han somna innan jag kommit hem :(


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »