Videoblogg Foglossning

Hej sötisar!
 
Tänkte dela med mig kring några av mina tankar angående foglossning. Tyvärr blev videon lite halvseg då jag försökte tänka efter innan jag pratade, haha, men jag hoppas ni orkar kika på den ändå :)
 Kommentarer

Du är så himla duktig på dessa videobloggar - så naturlig och trovärdig. Ser fram emot en massa bra träningsklipp a´la Lofsan när du blir PT :-)

stor kram!

Svar: Men åh, denna kommentar värmde så, TACK vännen <3

Haha, jag har ju en bit kvar till videoblogg á la Lofsan men tänker att det nog bli mer och fler av den varan när jag är färdigutbildad och känner mig säkrare på att lära ut saker och ting :)

Kram!
Malin ☆

Frida

Du är så duktig när du pratar!! Borde starta talkshow:) tänkvärda tankar och åsikter!
Trevlig kväll! Kram

Svar: Haha, men gud, nu blir jag generad här! Känner inte så själv, mer att jag säger "ehmm" och "ehhm" hela tiden ;)

TACK Frida <3

Önskar dig detsamma!
Malin ☆

någon foglossning har jag ju inte men jag tittar förstås gärna på din videoblogg ändå för du gör det som vanligt så himla bra och du är ju SÅ härlig!

Svar: Men tack vännen! Jag är glad att du inte har foglossning <3
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Spam IP]
Åh nu är rutan helt svart för mig! Förut funkade den men tänkte att "jag kollar sen när E lagt sig", får kika in om ett tag igen:)

Svar: Nämen åh, alltid ska det krångla någonstans! Och nu är du visst spam också, blä, haha ;)
Malin ☆

» Lena

En riktigt bra videoblogg tyckte jag och du berättar bra om dina tankar om foglossningen :) Du är så härlig!

Kram

Svar: Tack Lena :)

Kram!
Malin ☆

Du är fantastisk duktig på att prata och göra dig förstådd! :)

Håll i dig nu malin!! Igår skaffade jag ett gymkort på moove och var idag där för första gången. I ren panik inombords gick jag in dit och körde 45 min kondition tills det blev gruppträning och för stor press på mig! ;)
Hur lång tid tar det tills du är utbildad pt ? Jag är övertygad om att du kommer bli grym!!
När drar mamma boutcamp igång och går det att anmäla sig?
KRAM

Svar: Men vad härligt att höra Valeria! Bra jobbat :)

Jag siktar på att vara färdigutbildad i slutet på sommaren/början av hösten om allt går som planerat. Längtar!

MBC kommer, preliminärt, att dra igång i mitten av april. Skicka gärna in en intresseanmälan via länken nedan om du är intresserad så får du mer info när det är dags :)

Kram på dig!
http://www.mbcsundsvall.se/mamma-boot-camp/intresseanm%C3%A4lan-3477227
Malin ☆

Johanna S

Tack Malin för en jättebra videoblogg! Trodde inte att det var så många som skrev till dig om just detta,, hoppas verkligen inte att du tycker att jag tjatat på dig för mycket att du ska läsa mailen;-) Bara det att jag har ingen som jag känner (som jag vet om) som har en sådan foglossning som jag efter förlossningen så kände mig lite ensam och deppig i det, därför jag mailade. Folk runt omkring mig, eller mest arbetskamrater faktiskt, tycks inte riktigt tro mig utan insinuerar att det handlar om att man är otränad, men DU är ju allt annat än otränad så där sprack deras teori!;-) Tack återigen! Och du, du är så himla gullig! Kram!

Svar: Åh, det är ingen fara! Jag ska svara på ditt mail ändå, lovar :) Får ett par mail varje vecka som rör foglossning, men som sagt, jag är bara glad att ni mailar mig även om jag inte vill/kan svara på vad lösningen är för ju ditt problem <3

Nej, det har inte att göra med om man är otränad eller ej! Fel, fel, del av dina arbetskamrater. Och jag förstår dig, det är jobbigt att ha ont och ännu jobbigare när folk runt omkring inte förstår :(

Stå på dig och kämpa på!
KRAM
Malin ☆

Du är så klok och bra Malin!:)Ha en härlig helg! Kram

Svar: Men tack Anna :) Önskar dig detsamma!

KRAM
Malin ☆

Kan ju bara hålla med åvanstående talare.
Du är så duktig i dina videobloggar JA även i skrift givetvis. Men man blir liksom "fångad" av jag vet inte upplägg eller något!

Önskar dig och familjen en underbar fredag och helg!
Kram Angelica

Svar: Tack Angelica! Blir så glad av att läsa alla peppande och fina ord :)

Stor kram!
Malin ☆

Du är så bra på att prata och kommer bli grym PT. Jag har fortfarande svåra problem med min foglossning, 17 månader efter Alma. Kan inte träna något alls då det gör för ont. Stå upp i 30 min ger mig problem. Börjar blir riktigt påfrestande :(

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Du är ju så go Malin. Måste alltid kika på dina härliga videoinlägg :) din härliga dialekt o verkar så himla snäll :) kram på dej

Svar: Men åh vad fint du skriver vännen <3 TACK :)

Stor kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »