Ida Black&Freja Knitted

klickImorse blev det blev klick, klick på denna underbara goding från D.Brand för 199kr! Finns hos Campadre

Hej vänner!

Sommaren har visst tryckt på en pausknapp här några dagar samtidigt som jag ser att ni verkar ha ett underbart sommarväder söderut. Stämmer det? Hoppas ni som har solen njuter för fullt och njut lite åt oss med så är ni gulliga, hihi!

Idag börjar jag jobba rätt sent i eftermiddag så tänkte ta en sådan här "tråkdag idag" när vädret ändå inte är på topp. Städa, tvätta och sådant där annat kul ni vet. Enligt prognosen ska det bli sol till helgen så skönt att ha sådant gjort då. Ett träningspass ska jag också hinna med idag.

Kram på er!

dbrandDet blev klick på denna härligt oversized tröjan också. Också från D.Brand. Gissa om vi ska mysa i höst, jag och tröjan, haha!
Kommentarer

Nere på västkusten har vi stråååålande sol :-) över 28 grader igår!! Skickar lite cyber-sol från oss till er ;-)

Svar: Åh vad härligt! Tack för cyber-solen, den nådde fram så i kväll lyser solen här med :D
Malin ☆

malena

Vilken rolig kommentar om att du och tröjan ska mysa i höst!:) Här på Finlands våstkust är det också tråkväder, men vi får hoppas på bättre så småningom. Fixardagar kan vara nog så sköna de också! Kram

Svar: Här har solen kikat fram på kvällkvisten, hoppas den kommer till er också snart :)

Kram!
Malin ☆

Snyggt!

Åh, den där snygga tröjan skulle jag gärna mysa i i höst. Tummen upp för plagg som är både sköna och snygga:-) Trevlig sommar! Hoppas att solen har kommit till er nu!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »