Tjejmiddag!

Så tråkig stämning det blev i förra inlägget. Alla kan inte alltid tycka lika men tänk efter en extra gång innan ni skriver. Som jag sagt så många gånger förr. Gillar ni inte bloggen och dess innehåll så går det även jättebra att sluta läsa. Piece of cake! Nu varken hinner jag heller vill jag diskutera det vidare för tjejmiddag med världens bästa Sara väntar. Vi hoppas att få plats på en av stadens uteserveringar och satsar på en favorit i repris. Hoppas ni haft en härlig dag! Kram kram ♥

onsdagKvällens jag!
Kommentarer
» Marie

Så fin du är ikväll! Hoppas du får en härlig kväll! Konstigt det där att det ska tyckas och tänkas så mycket om andra...

Tjohooo vilken pingla!! :-) Ses snart <3

Puss!!

snygg! Du passar i uppsatt hår =)

Dieter är en het potatis som åsikterna ofta går isär om och då blir det reaktioner. Alla får tycka som man vill och man får även uttrycka sina åsikter, det finns dock flera sätt att göra det på..
Hoppas du får en toppen kväll!
Ps. Blusen var jättefin, vart är den köpt? Kram

Svar: Jo, precis, åsikterna går och får gärna gå isär men det är skillnad på att tycka olika och på att göra rena påhopp. Vill understryka att din kommentar inte var en av de jag syftade på, den var väldigt bra skriven trots att vara åsikter kanske går isär något, blev bara så less igår så orkade inte riktigt svara på någon kommentar till slut :)

Blusen är från Cubus, dock köpt förra sommaren!
Kram kram
Malin ☆

Sofia

Supertrist med alla negativa kommentarer. Hoppas att du inte tar åt dig det minsta. Du ser frisk och stark ut och är en fantastisk inspiratör. En mamma som lever sunt, tränar och mår bra är den bästa förebilden ett barn kan ha. Ha en trevlig tjejkväll på stan. Kram❤

Svar: Tack vännen, det värmer! Hoppas du mår bra <3 Stor kram!!!
Malin ☆

Sandra

Ha så trevligt på tjejmiddagen :) vilken fin tröja, den är så du :) kram

Sara

Fina tjejen! Kör hårt och fortsätt vara dig själv.
Du hetsar inte någon du tipsar och inspirerar!
Kram och ha en trevlig kväll!

Anna

Tycker du är jätteduktig och har en grym vilja. Skit i alla negativa kommentarer, de visar bara på okunskap vad gäller träning (bygga muskler) och mat! Skulle gärna ha dig som PT, synd att jag bor i Umeå bara ;-)

/ Anna

Erika

Ha så kul ikväll! Vilken fin blus, vart är den ifrån? :)

Svar: Den är från Cubus, köpt förra sommaren :)
Malin ☆

Finfin! Ha en toppenkväll

Wohoo... SNYGGING!

Men åh... så tråkigt med tråkiga/dumma/elaka/klumpiga kommentarer. Som du säger så är det ju ingen som tvingar en att läsa, hihi. Tänker att det nog många gånger kanske är vanlig ren svensk avundsjuka.. :)

Svar: Nämen precis, det där röda krysset i hörnet finns ju fortfarande kvar om innehållet inte passar, hihi ;)

Kram på dig vännen!
Malin ☆

Emma

Du inspirerar mig till att leva ett friskare och sundare liv! Har precis haft en dipp under semestern och ska kämpa mig tillbaka igen. Små påminnelser i form av blogginlägg, utmaningar och inlägg på instagram peppar! Som när det gäller allt här i bloggvärlden ser vi läsare endast en liten del av en persons liv, att ifrågasätta och vara elak på det sätt som en del gör är inte ok. Fortsätt stå på dig Malin!

Svar: Tack Emma - jag är glad att jag kan peppa och inspirera då det är precis det jag vill med min blogg! Och du har så rätt, bloggen är en ytterst liten del av mitt liv :)
Malin ☆

Maria

Läste gårdagens kommentarer först idag och kan väl tycka att en del kritik inte var särskilt konstruktiv, men tycker samtidigt att vi som läser bloggar måste få möjlighet att yttra våra åsikter även om vi inte håller med om allt och stryker medhårs om allt (se ovan kommentarer). Som bloggare bör man väl ändå kunna klara lite kritik, men då ska den vara konstruktiv. Själv läser jag bloggar som berör mig känslomässigt, vissa för att de uttrycker mina egna åsikter och vissa för att de irriterar mig och på så sätt ger mig energi till att göra bättre.

Jag tyckte att gårdagens inlägg var intressant, även om jag själv inte skulle klara periodisk fasta. Visst har din blogg börjat handla mer om träning än tidigare men det är väl naturligt då du utbildat dig i ämnet.

Fortsätt skriva om det du vill, men var även beredd på att alla som läser kanske inte håller med dig i allt jämt! :-)

Svar: Absolut, jag har alltid och kommer alltid att välkomna andras åsikter och har aldrig någonsin begärt att mina bloggläsare ska stryka mig medhårs. Jag får nästan dagligen kommentarer där människor inte håller med mig men det blir sällan en "grej" av det då det diskuteras på ett vuxet sätt. Men igår kände jag att jag var tvungen att säga ifrån. Att anklaga någon för olika sjukdomar och att gå på en persons utseende är inte konstruktivt för fem öre utan bara ett försök till att såra. Inte okej i mina ögon.

Tack för din väldigt konstruktiva kommentar :)
Malin ☆

Ha en riktigt bra kväll!

Frida

Fina du!! Kramar

Detta är ingen negativ kommentar! Men efter att ha läst lite av kommentarerna i förra inlägget hade bag tyckt det var väldigt intressant att höra hur det blir med att hoppa måltider som övriga familjen äter. Frukost tex. Reagerar Jolie? Vad säger ni om hon frågar? :) och igen, detta är inget negativt utan bara nyfikenhet :) tycker det är ett intressant ämne! :)

Svar: Jag har en frågvis 2,6-åring som ibland undrar när jag inte äter med resten av familjen, då svarar jag bara att jag ska träna och ska äta när jag är klar med det. Inge knepigt tycker Vera.
Malin ☆

Johanna

Söt du är när du skrattar och inte bara ler med munnen! Mer såna bilder!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »