Cirkelträning Enkla Övningar

God morgon vänner!
 
Jag lovade ju er tidigare i veckan att visa det cirkelträningspass som vi körde på Mamma Boot Camp i tisdags och i torsdags så här kommer det. Ta med kidsen era ut nu och kör lite härlig lördagsträning. Det ska jag göra. Är ni på?
 Kommentarer

Men åhhhh, vad jag saknar er! Finaste vännerna, ses snart!! <3

Svar: Längtar så otroligt <3
Malin ☆

Sama

Väldigt bra visat och förklarat. Och Jolie är ju bara för charmig:) Så söt!

Svar: Tack Sama!
Malin ☆

Tack för en bra video och att du förklarar så att man faktiskt fattar vad du pratar om :D Två tummar upp!

Svar: Tack vad glad jag blir :)
Malin ☆

» Lena

Haha, nästan så att man mer tittade på Jolie än när du visade. Hon är bara för söt :D Men tack för videon, tyckte också det var väldigt bra förklarat och visat :)

Svar: Tack Lena :)
Malin ☆

» Kajsa

Men hur söt var inte Jolie när hon gjorde backövningen?! Dog lite där!

Tack för en bra video! Nu gäller det bara att ta dig ut...

» Elin

Stort tack för inspirationen! Har tränat bra sedan dottern kom för 8 månader sen men för en månad sen så tappade jag lite motivation. Men genom att följa dig, ta till mig tips och råd, så är jag säker på att jag kommer hitta tillbaka igen!! Härligt att se lilla Jolie som agerade sidekick åt sin PT-morsa :)

Carolina

Men åååååååååååååh Gulle-Jolie som härmade dig vid backövningen <3 så sött! Tack för tipsen, uppskattas verkligen! Trevlig lördagkväll!

Nilla :)

Underbara Jolie "jag vill sitta på din rygg". Bor kanske en kommande PT i den där flickan också ;). Alltid lika kul med videoblogg <3. Puss puss

Jag är nog inte ensam om att le vöer Jolies backövning :) Söta unge!!!! Tack för ett super bra pass, hoppas på fler såna hära så man får lite inspiration!

» Emma

Vad duktig du är! Och vad söt Jolie är i bakgrunden :) hihi

Bra förklarat och bra visat. Och framförallt: Vilken underbar liten tjej! Har själv en liten son på 9 månader som hittills står för mycket av min armträning då han älskar att bli kastad upp i luften :)

Svar: Tack Anna! Haha, kan tänka mig att han gillar det :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »