Depp till Pepp!

Hej sötisar! Igår hade jag en riktig dålig dag där inget gick min väg och jag deppade och bröt ihop både en och två och tre gånger. Som jag skrivit förut så är det helt okej med sådana dagar så länge man låter det stanna vid just en dag. Jag tror på att det är viktigt att ta kontroll över sitt liv och att man kan styra det mesta genom sina viljor och tankar. Redan när jag gick och la mig igår bestämde jag att det skulle bli en bättre dag idag och trots en småtung morgon så har jag nu lyckats vända mitt depphumör till ett härligt pepphumör. Vad som fungerar för att vända sitt humör och sina tankar är såklart väldigt individuellt. För mig är det olika saker som fungerar från gång till gång. Idag var det detta som fick mig på bra humör:
  • En stadig frukost i lugn miljö och utan stress
  • Musik som jag blir glad av på högsta volym i högtalarna
  • Googlade och läste inspirerande och peppande citat
Efter dessa tre enkla steg som tog cirka en timme kände jag mig mycket piggare och gladare men jag saknade fortfarande en pusselbit. Utan att veta vad jag till en början letade efter så började jag klicka runt bland gamla bilder på datorn. Efter ett tag mindes jag ett par bilder på Jolie från sommaren 2011 som jag gillar så mycket men som jag inte sett på länge. När jag hittade igen bilderna föll sista biten på plats och jag är nu full av energi och på det absolut bästa fredagshumöret! Vet ni vad det häftiga med det hela är? Bilderna jag letade efter låg i mappen som var märkt 28 juni 2011. Helt omedvetet från min sida men visst måste det finnas en mening med det? j2011 j12011

♥ 
Kommentarer

KRAM!!!

Svar: <3
Malin ☆

Jenny

Hej Malin!
Det var alldeles för längesen jag hann kikade in här, och när jag läste detta inlägg kom jag ihåg varför jag vill läsa din blogg. Du är så bra! Så enkel, ärlig och fin :-) Det hade kunnat vara en fasad, men eftersom jag känner dig (iaf lite) så vet jag att det inte är så.

Skönt att du vänt och vilka underbara bilder, och visst är det helt klart ödet... Sånt tror iaf jag på! Tillfälligheterna i livet som helt enkelt är menade.

Hur som helst! Jag har tänkt på dig. Igår var jag ju dessutom ute på en myr, och kom på alldeles försent att jag skulle kollat med dig om du vill hänga med. Skitkul och exakt samma känsla som på Tjurruset! Är du intresserad att följa nästa gång? Tänkte iaf försöka komma iväg några fler gånger innan oktober.

Stor kram och ha en riktigt bra helg!
jenny

Svar: Fina Jenny så söt du är <3

Jag följer gärna med på ett myrpass framöver, vore superskoj och nyttigt :D

Hoppas du får en underbar helg!
Stor kram!
Malin ☆

Klart man får ha deppdagar bara dem inte varar alltför länge som du säger. Det gäller att hitta det som motiverar och ger en ny energi..

Fina bilder, och vilket hår!=)

Svar: Precis!

Kram på dig!
Malin ☆

Jag kommer ihåg de bilderna från när du publicerade dem för två år sen! Underbara bilder och jag förstår att du blev gladare av att se dem! Man kan inte fatta att de har varit så små! :-)

Barnen är verkligen en källa till en massa känslor, min lilla tjej har haft en tuff period efter sin sjukdomsperiod. Hon bröt ihop för ingenting och det är jobbigt att deala med en så ledsen och arg tjej hela dagarna. Nu har det gått över, och hon är istället hur glad och nöjd som helst och jag bara NJUTER och är så glad över att hon GER mig så mycket energi! :-)

Skönt att du mår bättre!
Kramar

Svar: Åh vad skönt att det den jobbiga perioden är över, i alla fall för denna gång <3

Stora kramar!
Malin ☆

» Reggi

klart man får ha deppdagar det har alla och när jag har sådana dagar brukar jag också kolla på gamla kort och man känner att man får lite mera energi och man kan se att man har ett bra liv med nära och kära :) kramar

Svar: Gamla kort och minnen är verkligen toppen för humöret :) Kram!
Malin ☆

Stor kram till dig Malin!
Alltid bra att vara positiv och försöka vända negativ energi. Men vet du vad, det är okej att låta ta det en extra dag om man känner att man behöver det :) Inte pressa fram ett välmående, även fast det är det enda man vill. Önskar dig en superdag fina Malin!

Svar: Så sant vännen <3 Man måste nog vara redo själv, aldrig bra att pressa fram som du skriver.

Stor kram!
Malin ☆

det frissan ♥ åh!

Svar: Haha, ja, den är ju underbar :D
Malin ☆

» Anna

Jag har genom åren blivit väldigt bra på att vända dagen. Men ibland kan jag känna mig nere i flera dagar. Men jag vet att jag reser mig igen. Det är bra att gå ner sig ibland, det är som om kroppen och psyket behöver en paus för att sedan återfå energin igen. Man kan även få massa bra insikter vid en nedgång!:-)

Svar: Väldigt sant Anna!

Kram på dig & Trevlig helg!
Malin ☆

Läser med stort leende! Just för att du inspirerar till att hitta tillbaka så fort. O helt klart behöver man sina ups and downs. Men asså hur härliga är inte bilderna :) älskar håret!!! Stor kram

Svar: Tack vännen <3

Haha, ja, det där håret alltså, det var tider det :D
KRAM!
Malin ☆

Anonym

Ja om dom där tre punkterna hjälpte dig att må bra så kan du inte varit särskilt nere. Du kanske ska pröva vara deprimerad på riktigt innan du ger råd?!

» Eva

Åh hennes frilla! :-) Stella hade också den klänningen, midsommar 2011. Tiden... :-)

haha, vilken liten trollunge ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »