Fläderblomsvin

Lagom till helgen kom det igår ett bud från Kiviks med deras nya alkoholfria Fläderblomsvin. Det låter supersmarrigt och jag ska alldeles strax hugga in på det här tillsammans med lite annat fredagsgott. Har ni testat det? Jag återkommer med en rapport vid senare tillfälle tänkte jag - goda alkoholfria viner finns ju inte i överflöd så jag hoppas att detta är en tiopoängare. Njut av fredagskvällen nu vänner - det ska jag göra! kiviks fläderblomsvinKommentarer

Jag älskar fläder :-) Ett alkoholfritt vin som jag drack när jag var gravid heter billabong och finns på systemet. Rekomenderas :-)

Ha en mysig kväll vännen. Vi har precis ätit sen middag och ska strax se en film. Blir en tidig kväll eftersom jag jobbar 7-22 i morgon. Galet! haha

Vad gör du/ni i helgen ?
KRAM

Svar: Åh, var det du hade med till mig en gång? För det var ju också jättegott minns jag :D

Oj, vilket långpass! Hoppas du får sova gott som uppladdning nu i natt <3
Sms:ar om helgen!

Puss & kram!
Malin ☆

» Maria

Köpte det för att testa på midsommar men öppnade det aldrig då och sen glömdes där festen var så måste köpa en ny flaska så jag får pröva. Älskar fläder!

Låter underbart gott ju! Kanske värt att testa?

Anonym

Kommer att tänka på allt prat om otillåten smygreklam på bloggar...
Tankar om det?

Svar: Jag brukar alltid försöka vara tydlig och öppen med mina bloggsamarbeten. Här skriver jag tydligt att det kom ett bud (inte att jag köpt, beställt eller liknande), dock är detta inget avtalat samarbete utan just som jag skriver - att det kom ett bud :)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »