Happy PT

Jag älskar dagar som är effektiva och bara flyter på helt utan motgångar. Idag har det varit en sådan dag och trots att jag inte suttit still många sekunder så känner jag mig lugn, glad och väldigt nöjd med tillvaron. Jag gjorde en lång ToDo-list i morse och har kunnat bocka av mer än hälften under dagen. Underbar känsla!

tisdagkvällHappy PT efter ett kvällspass med Veronica som är en grymt stark tjej och mamma, både fysiskt och mentalt. Så roligt att jobba med henne!

Nu ska jag sätta mig och jobba med några av mina onlinekunder. Det är verkligen så roligt att vara igång! Jag tänkte berätta mer om företaget och mina tjänster allt eftersom här i bloggen men undrar ni något så är det som vanligt bara att hojta till. Hoppas ni har haft en bra dag!Kommentarer
Jeanette (Sundsvall)

Ååå, gissa om jag var träningssugen ikväll! Bortrest sambo och ingen barnvakt. Men, inget stoppar mig på torsdag iaf - ser fram emot det!

Svar: Ett grymt pass väntar på torsdag :D Ses då!
Malin ☆

Michelle

Jag förstår helt att du älskar träning och är så glad för din skull att du blivit personlig tränare och var lyckats men det är såå tråkigt att komma in här nu ich bara läsa om träning och träning och träning.. Missförstå mig inte nu, självklart ska du göra som du själv vill men de skulle vara roligt med lite andra inlägg också. Om tiden finns såklart. Kram

Svar: Tack för din feedback Michelle!

Min blogg handlar ju i första hand om mitt liv som just nu består av mycket träning. Så visst har träningsinläggen ökat men inte är det bara träning? Några exempel på inlägg senaste veckan som inte har alls med träning att göra:

http://lifestyleblogs.se/malin/2013/06/10/50-summersale/
http://lifestyleblogs.se/malin/2013/06/10/ett-mandagshej/
http://lifestyleblogs.se/malin/2013/06/07/friday-5/

Vad skulle du vilja läsa mer om?

Kram på dig!
Malin ☆

vad härligt det låter vännen. du är grym!

Svar: Tack vännen <3 Du är grym på att peppa och sprida fina ord runt dig. Betyder så mycket och jag är säker på att fler än jag kan stämma in i det!
Malin ☆

Jag älskar todo-listor!! :) Så himlans skönt när man kan bocka av grej efter grej, hihi.

Svar: Ja men eller hur, bästa känslan att bocka av :D
Malin ☆

Fint du skriver , trevligt blogg :)

Härligt när de flyter på lite :) Man får ju en riktigt energikick av ditt härliga sprudlande leende :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »