Högsta växlen

God morgon vänner! Har ni haft en härlig midsommarhelg? Min helg har varit väldigt lugn och alldeles lagom vilket var precis vad jag behövde. Nu kör vi sista racet denna vecka innan det är dags för något lugnare tider. Jag kommer som jag skrivit innan att jobba hela sommaren och förmodligen kommer Mattias att göra likaså men Jolie ska vara ledig från dagis i sex veckor med start nästa måndag så jag tror vi kommer att få lite semesterkänslor ändå. Jag får styra mitt jobb mot eftermiddagar och kvällar och njuta av dagarna till max med Jolie. Kommer nog bli toppen. Ska ni vara lediga i sommar? Kanske ni redan gått på semester? måndag Nu är det dags att lägga i högsta växeln och kicka igång denna vecka. Har lovat mig själv att vara så effektiv jag kan och utnyttja varje minut till max under denna vecka. Får se om jag lyckas med det, haha! Måndagskramar!Kommentarer
Anna L

På fredag väntar sista arbetsdagen för mig innan tre veckors semester. Sedan har vi två veckor till i höst bokat för solsemester, litar inte på att svenska sommaren ger tillräckligt med sol ;)

Svar: Vad härligt! Och vad skönt med en solsemester i höst, utifall att sommaren uteblir, eller ja, skönt ändå såklart :D
Malin ☆

En jättehärlig helg fick vi! Ja jobbar denna vecka sen är jag ledig 27,30,31 o 32. Känner hur kroppen börjar gå på tomgång o göra sig redo för en välförtjänt semester :) som jag längtar!

Svar: Åh vad härligt! Det är ni verkligen värda <3
Malin ☆

N

Har själv förlovat mig för några veckor sedan och undrar hur ni tänker om just förlovning - giftemål. Planerar ni att gifta er snart eller vill ni passa på att njuta av att vara just fästman och fästmö ett tag? Själv drömmer jag om giftemål inom 1-2 år, men min blivande man (!) försöker få mig att inse att ca 3 år kanske är med logiskt om man ska tänka logiskt ;) Blev bara nyfiken på hur ni tänker, hoppas det är ok! :) Kram!

Svar: Åh, stort grattis till förlovningen <3

Jag tror att det beror på hur läget runt omkring ser ut, vad man vill ha för typ av bröllop, ekonomi, ja, det finns mycket som spelar in när själva bröllopet ska äga rum. Håller tummarna att det blir inom 1-2 år som du önskar :)

Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »