Lördag

Hej hopp från soffhörnan! Så avundsjuk jag blir ikväll på alla grillbilder, uteserveringsbilder och rosébilder som poppar upp på Instagram och Facebook ikväll. Vi har haft till-och-från-väder här hela dagen men nu ikväll har det spruckit upp ordentligt och ja, en grillkväll, ett glas rosé på en uteservering eller kanske både och lockar stort. Dock lite sent påtänkt nu inser jag speciellt eftersom jag är ensam hemma och Jolie ligger och sover för natten. Nåja, jag tänkte strax smita ut och njuta kvällssolen på vår balkong så får ni andra som gör det där andra njuta lite extra för mig med. lördag Dessa legobitar som dyker upp på de mest konstiga ställen i lägenheten. Jag hittar dem faktiskt väldigt ofta genom att jag kikar på bilder. Som nu till exempel. Haha! Hoppas ni har en härlig lördagskväll! Stora kramar ♥Kommentarer

hoppas du har en mysig kväll trots brist på rose ;) tänkte bara kika in för att tacka för den härliga och inspirerande videobloggen från i morse. ska köra passet i dagarna tänkte jag :)

kram på dig fina ♥

Hihi, underbart! Här hemma är det oftast bilar man hittar sådär :-) Njut nu av en lugn kväll och hoppas att du får sova gott i natt!

KRAM


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »