My Dear Blog

Hej hopp från mitt i lunchen! Timmarna springer verkligen iväg om dagarna nu för tiden och jag börjar få svårt att hinna med och få ihop dagarna sett till de antal timmar vi har Jolie på dagis. Jag utnyttjar tiden så gott jag bara kan under dagen men ändå så blir kvällarna senare och senare och ja, var inte sömnbristen total innan så är den det nu. Funderar på om vi måste utöka Jolies tid på dagis men om det krävs så får det i så fall bli till hösten. Dock hoppas jag att jag har fått bättre rutiner på saker och ting då och att det inte ska behövas. Två veckor kvar till sommarlov för Jolie nu men både jag och Mattias jobbar hela sommaren så då lär de sena kvällarna övergå till nattjobb. Haha. Nej då, skämt å sido, med lite pussel och massa vilja ska vi nog få ihop det och jag är övertygad om att vi har en underbar sommar framför oss. Oj, så "klagigt" detta inlägg blev nu men det var inte alls min mening. Jag känner mig faktiskt pigg, fräsch och glad och är otroligt tacksam över det mesta i mitt liv just nu. lax En enkel laxsallad med mozarella fick bli dagens lunch. Älskar lätta luncher om sommaren och denna variant tar cirka fem minuter att slänga ihop. Tips, tips!
  • Gravad eller kallrökt lax
  • Mozarella
  • Salladsskott
  • Lök - jag använde rödlök idag men salladslök brukar vara godare
  • Solrosfrön
  • Olivolja
  • Flingsalt
Just ja, nu kom jag på vart jag skulle komma med inledningen av mitt inlägg. Det var bloggen jag tänkte på. Som ni säkert märkt så uteblir ofta morgoninläggen nu för tiden och uppdateringarna är väldigt oregelbundna. Ibland blir det ett inlägg per dag och ibland tre. Kvalitén på inläggen går upp och ner. Jag har kommit fram till att det för mig är helt okej. Jag är så glad över min blogg och att jag faktiskt har möjlighet att hålla den i liv överhuvudtaget. Sedan tror jag att jag kommer hitta in på "rätt spår" igen så småningom. När de där rutinerna jag pratade om i början av inlägget har satt sig. Stora kramar!Kommentarer

Men Malin, man FÅR faktiskt "klaga" lite ibland också, det är helt okej!

Svar: Hihi, ja det har du så rätt i :) Dock kände jag mig inte på klagohumör när jag skrev, utan blev mest att jag printade ner tankarna som snurrade i mitt huvud för stunden.

Kram på dig & Tack!
Malin ☆

det är verkligen inte lätt att hitta tid till bloggen alla gånger. men precis som du skriver så får det ju bli när det blir och det blir ju hur bra som helst :) så länge du inte lägger ner är jag väldigt nöjd!

Svar: Ja, jag märker att bloggen blir mer och mer bortprioriterad men det får vara så och det känns faktiskt helt okej även om jag då och då önskar att jag hade haft mer tid :)
Malin ☆

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hej Malin.

Man få klaga, och jag läser gärna en blogg som innehåller både positivt och negativt:-) Det roliga är helt enkelt att få följa med i ditt liv som egen företagare och se hur dina dagar ser ut.

Ha det gott.
//Mia

Svar: Tack Mia för fina och peppande ord!
Malin ☆

Mmmmmm SÅ gott! :-)

Puss!

Svar: Supergott :D
Malin ☆

Emma Vuckovic

Åh så gott det låter med den där salladen! Jag älskar lax & åt varmrökt lax med en massa wokade grönsaker & en kall sås på dijonsenap-kvarg-keso idag =)
Hur mycket har ni Jolie på dagis i dagsläget? Hon skulle säkert inte fara illa av att vara där fler timmar (oftast vi föräldrar som är nojiga utan att vi behöver det...I know....=))
Kram

Svar: Åh, din mat lät också väldigt mumsig :D

Hon går cirka halvtid, lite mer kanske, och jag vet ju egentligen att hon har det bra där det är mer att jag vill ha tid med henne hemma. Men som du säger, krävs det mer tid på dagis i framtiden så kommer det gå jättebra :)

Kram!
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »