Tripp till Ikea

Hej vänner! Idag står en tripp till Ikea på schemat för att fylla på diverse lager här hemma. Handdukar, ljus, porslin, glas - ja, vardagssaker som måste uppdateras ett par gånger per år. Skulle även behöva lite nya sängkläder och dessa ser ju helt ljuvliga ut. Vet inte riktigt hur kvalitén är men priset är ju helt okej så det får nog vara värt en chansning. Ett enkelt vitt överkast har jag också spanat in. Tänkte även slå till på skålarna nedan från Arv som jag kikat på sedan serien lanserades. arv Funderar just nu på om jag ska låta Jolie sova här hemma innan vi åker eller om jag ska chansa på att hon somnar i vagnen när vi är på plats. Det är lite fifty-fifty på om det fungerar eller inte och somnar hon kan shoppingturen bli så bra men somnar hon inte, ja, då lär inte bara Ikea utan hela Sundsvall höra vart vi är, haha! Kanske säkrast att ta vilan hemma först med andra ord. Vad ska ni hitta på för skoj idag?Kommentarer

Det dumma med IKEAS lakan är att det oftast inte finns några hål uppe för att det ska vara lätt att få i täcket. Sånt jag irriterar mig på ... haha ;) Men prisvärt absolut.

Svar: Ja men just ja! Så är det på Jolies lakan som är därifrån, det hade jag förträngt ;)
Malin ☆

Haha, har samma dilemma när jag ska i väg. Säkrast att ta vilan hemma först när de blivit lite äldre, Wilson är alltför intresserad av vad som händer runt omkring nu för att kunna sova en tillräckligt lång stund i vagnen. Hoppas det blir en lyckad shopping! :-) Kram

Svar: Vi körde på vilan hemma idag men den blev så lång så vi aldrig kom iväg, haha :) Nytt försök till veckan!

Kram!
Malin ☆

» Linda

De där sängkläderna såg ju underbara ut ju, romantiska och fina.
Jag har tallrikar och skålar i rosa färg från arv, jätte fina, men för min del blev nackdelen lite att de stora mattallrikarna är för stora så de går tyvärr inte in i min diskmaskin så det får bli handdisk, men det gör inget.
Ha en bra dag
Kram Linda

Svar: Ahh, då går de säkert inte in i vår diskmaskin heller. Fast tror ändå jag bara ska ha skålarna, åtminstone till en början :)

Kram!
Malin ☆

Nilla :)

Alltså jag älskar besök till Ikea, får alltid lite puls då jag kliver in där och man vet att man kommer hitta massa kul, ha ha. Påslakanet du länkade till är så fiiiint, tror du skulle sova som en prinsessa i dem :).
Den rosa skålen här ovan från arv va ju även den helt ljuvlig. Puss

Svar: Haha, ja, man hittar alltid massa fint där och kommer även alltid ut med minst det dubbla av vad man skrivit upp innan :D

Puss!
Malin ☆

Alltid hittar man ju något på de där varuhuset ;) går liksom inte att gå ut därifrån tomhänt!

Vi har varit på invigning av nya Emil-miljön på ALV. O efter de blev de kalas hos min pappas sambo. Nu har L somnat o jag sitter uppkrupen i soffan :) sköna söndag!

Svar: Åh, jag såg på Instagram, såg så mysigt ut! Längtar tills jag får ta med Jolie dit :)
Malin ☆

Jag har dom sängkläderna! Helt underbart fina :) Inget fel på kvaliteten. Lite jobbigt att det inte är hål uppe i hörnen när man ska bädda, vi har dessutom dubbeltäcke. Men det blir såå fint i sängen :)

Svar: Inte tagit mig till Ikea än men måste slå till på ett par om de finns i lager, sååå fina ju :)
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »