Världens bästa jobb

Hej vänner! Sista veckan med Mamma Boot Camp är nu igång och på torsdag kör vi det allra sista passet för denna säsong. Redan idag tackade några av mammorna för sig och thank god för att det var solsken ute så denna instruktör kunde gömma några tårar bakom solglasögonen. Jag har nu träffat och jobbat med över hundra mammor sedan starten i augusti 2011 och att få följa dessa individer och grupper, från start och sedan hela vägen över mållinjen är en helt fantastisk känsla. Jag har verkligen världens bästa jobb!

jägarvilaMalin & Malin kämpar på i jägarvila. Tung övning men tjejerna är så starka!

Jag är på gång att presentera resultaten och vinnarna från PT Challenge May. Ska få hjälp att kontrollräkna allting ikväll, jag och matematik går inte ihop sådär jättebra, haha, men förhoppningen är att publicera inlägget imorgon eller på torsdag. Tack för att ni har lite tålamod med mig!

Vad tränar ni idag förresten?
Kommentarer
Malin

Jag och min syster sprang ner till havet och tillbaka i morse, perfekt runda nu på sommaren när det är så fint ute!

Svar: Vad härligt att kunna springa vid havet, låter helt underbart :)
Malin ☆

Zanna

Inspirerande, duktiga mammor! Idag blir det träning iform av simpass på badet inför Vansbro Tjejsim och triathlon tävlingar. Tack för en inspirerande blogg för tränande mammor :) /Zanna

Svar: Åh vad kul! Kör du mycket triathlon? Det är lite en hemlig dröm för mig att börja med :) Tack för att du läser min blogg!
Malin ☆

Sommarväder = uteträning! Det blir nu en löptur på kvällskvisten!

Svar: Åh vad härligt! Träna utomhus om sommaren är nog den bästa träningen av de alla :D
Malin ☆

åh va grymt!!!

Pernilla

Igår blev det rolig träning! Sprang norra berget-trapporna upp å ner två gånger på morgonen, med en kortare tur uppe på berget emellan (precis så jobbigt som du skrev en gång!!). Sedan blev det 5 km i spåret på kvällen. Tunga ben idag!! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »