Micro-Frågis

Hej sötisar! Jag gillar frågestunder på bloggar då man oftast lär sig något nytt om bloggaren även fast man kanske har följt denna i flera års tid. Själv är jag dock ganska kass på att anordna frågestunder, eller snarare svaren till frågorna, då tiden sällan räcker till att skriva svarsinläggen. Men eftersom jag ändå tycker att det är roligt tänkte jag att vi testar en ny grej här på bloggen, nämligen en minifrågestund. Jag tänker mig så här - ni frågar och jag svarar sedan på de första tio frågorna i ett inlägg redan i morgon. Vad tror ni om det? Blir det en hit så kanske vi sedan kan göra om det en gång i månaden eller något sådant och skulle det bli en diss så får vi helt enkelt glömma detta inlägg, hihi! Så - fråga på, max en fråga per person och som vanligt så försöker vi skilja på personligt och privat :) Puss på er! 019copyKommentarer

Kul med frågestund :-) Hur tror/hoppas du att ditt liv ser ut om 5 år?

Sv: Åh, vad kul det hade varit att träffa dig i sommar då! Du får säga till när ni åker så ska jag fixa lite Vip ;-)

Ha en skön kväll!

KRAM

Frida

Vad kul med en liten frågestund:)
Ok, min fråga kommer här!! Hur sminkar du dig till vardags? Tycker alltid du ser så fräsch och pigg ut! Riktigt fin lyster i hyn!! Kraam

» Elin

Hej!
Fastnade för ett tag sedan för din blogg. Du verkar vara en så jordnära, positiv och ösig tjej! Gillar att du blandar in träning då det är min passion oxå :)
Min fråga blir: jag är sugen på att bli gyminstruktör och senare pt. Jag undrar hur jag ska gå tillväga? Hur har din väg sett ut och vad är dina tips? Blev visst mer än en fråga :) hoppas du har överseende!

» My

Hej, roligt med frågestund :)
Jag undrar hur Jolie trivs på dagis? Vet att du skrev att du var så orolig i mammahjärtat om när hon började. Så jag undrar helt enkelt om det går bra? :)

Annika

Har förstått att du är inflyttad s-vallsbo.. Gör mig nyfiken på hur växte du upp?

Sama

Jag har undrat lite varför du startade just MBC? Att du älskar träning, är mamma själv och vill "få ihop" de bitarna på ett så bra och kroppsvänligt sätt så att säga är ju inget konstigt i sig. Men jag undrar lite varför det blev just MBC (som väl är ett inarbetat koncept?)? Hur kom du i kontakt med det och fastnade för det? För jag har förstått det som att du inte själv tränat med MBC tidigare. Skum fråga kanske, men tänker att hade du gått på en MBC-träning på en ort och sedan flyttat till ett ställe där den inte fanns, så kunde du saknat den och velat starta upp själv, men nu var det väl inte riktigt så?
Vet inte om du fattar frågan haha, hoppa över den annars;)

Michelle

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Du får avgöra själv om det är för privat, men äter du något preventivmedel nu när ni ska vänta på ett syskon till Jolie? Och ifall den frågan åker i papperskorgen undrar jag hur gammal Du var när du fick Jolie:) kram

Viktoria

Så kul!!

Jag undrar vilka dina bästa magövningar är? Fick precis som du kejsarsnitt för 8 mån sen. Känner mig i riktigt bra form för övrigt men har jättesvårt att hitta mina magmuskler. Kan tex fortfarande inte ta mig upp från golvet i en "hel riktig" sit-up! Hade du samma typ av problem efter ks?

Med vänlig hälsning, viktoria

Carro

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Hur sköter du din hy? Du ser alltid så fräsch ut :)

» carro

[MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
Undrar hur du gör för att lyckas träna hemma med Jolie. Försöker själv komma igång med träning och viktminskning med en tvååring hemma och har lite svårt att få tid för träning för han vill gärna ha min uppmärksamhet precis då :) Så har du tips på hur du lyckas kombinera det hela vore jag glad :) Vore skönt att inte behöva åka till gymmet varenda gång. :)

carolin mamma till Tilde & Isolde

När är du färdig pt?

Svar: Svarar här då denna fråga hamnade utanför de tio första :) Går allt enligt planen så kommer jag vara färdigutbildad PT i april!
Malin ☆

Nilla :)

Passande nog gumman så har jag ju en liten fråga, hi hi. Visst använde du dig av "tejp-lösår" då du förlängde ditt?. Va det svårt att få fast?, va det lättskött? (borstett från att du tyvärr fick problem med hårbotten). Jag är ju så sugen på långt hår :). Puss o kram

Svar: Svarar dig direkt här :) Ja, jag använde tejp! Det var väldigt simpelt att sätta fast (Mattias gjorde det på mig, det säger ju allt, haha) men tog lite tid. Tror vi höll på i cirka två timmar. Både ja och nej på om det var lättskött. Svårare att sköta än sådana man fäster med kreatinvax tycker jag. Tog enorm tid att torka håret. Men priset väger ju upp en hel del på de två nackdelarna. Jag har ju kvar mitt och tror jag kommer sätta i det igen framöver så på det stora hela är jag nöjd!

Puss & kram, bara fråga om det är nåt mer du undrar om det!
Malin ☆

[...] lovade ju er vid förra Micro-Frågisen att försöka köra en sådan cirka en gång i månaden för att fånga upp era frågor och [...]


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »