Dagens ToDo's

Hej vänner! Det fick visst bli ett sent hej till er även idag. VAB-stugan fortsätter här hemma men idag har även jag åkt dit och ligger därför halvt däckad i soffan för stunden. Jättetråkigt tycker Jolie som äntligen börjar bli friskare. Bra tajmning som vanligt här med andra ord, hihi! Just nu sover Jolie så jag försöker få lite jobb gjort. Har massa att göra i och med satsningen på företaget och bland annat ska en ny hemsida lanseras inom kort. Så spännande! Dagens ToDo's är att boka en fotograf som kan hjälpa mig med bilder till hemsidan. Kan ni rekommendera någon bra i Sthlm eller Sundsvall så får ni gärna hojta till. Jag ska även följa upp det där mötet jag var på förra veckan, fixa med hemsidan, svara på en hög mail och liknande. Får se hur långt huvudet räcker till dock. Och hur länge Jolie sover. Caffe Latte

I ♥ Kaffe = Ingen nyhet, hihi! 
Kommentarer
Julia Bozzi

Hej,

Sök "Fotograf Lisa-Marie Chandler" på facebook så får du upp en jätteduktig fotograf i Stockholm. Hon har även arbetat med webdesign innan hon satsade på fotograferingen till 100 % så hon kanske har lite tips till hemsidan också. :)

lycka till!

Svar: Tack för tips! Ska se om jag hittar igen henne :)
Malin ☆

Vad spännande med hemsida! Kul med din satsning påföretaget!

Svar: Ja, det känns verkligen jätteroligt :)
Malin ☆

Jag jobbar ju både med foto och webdesign :) En del av mitt jobb kan du se på www.helenasfotografi.se :) Bara att slänga iväg ett mail så kan vi snacka mer :)

Svar: Är egentligen studiofotografering jag är ute efter i första hand, kör du även sådan? :) Ska i och för sig även fota ny header snart, mycket på gång nu, hihi!

Kram på dig
Malin ☆

» Jenny

Visst är det tråkigt med sjukstuga. Här är alla sjuka utom jag. Hoppas din tjej får hålla sig frisk nu. Vet hur segt och jobbigt det är. Har två små astmatiker själv. Hoppas kaffet ger dig lite extra energi, det funkade på mig i alla fall :-)

Svar: Åh vad tråkigt! Stort krya på sig till er <3 Och ja, du, kaffe, hur skulle man överleva utan? Hihi :)
Malin ☆

Åsa

Therese Ny eller Kristoffer Lönnå - tipstips

Svar: Ska kolla upp, tack Åsa! :)
Malin ☆

Spännande!!

Ja hur skulle man ta sig igenom dagarna utan kaffe?

Svar: Hihi, ja, kaffe is the shit :D
Malin ☆


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »