Första Cykeln

Visst är det något speciellt med "det första" av något till våra små hjärtan? Det första badet, det första leendet, de första stegen, de första orden... Igår fick Jolie sin första cykel som hon fick välja alldeles själv i butiken. Ni kan ju tro att fröken var stolt när hon själv, nåja med lite hjälp, bar ut kartongen som cykeln låg i. Hjälm fick hon också välja själv och det blev en knallrosa sak. Såklart. Fanns en hjälm som matchade cykeln så fint men den hade tyvärr inte det gröna spännet så där sa vi stopp, säkerheten kommer såklart först, men damen i fråga verkar lika nöjd med den andra hjälmen. Så länge det är rosa liksom, hihi! cykel jolie cykelKommentarer
Jessica

Vilken fin cykel! Kan tänka mig att hon var glad. :)
Reagerade bara på att du skrev cykelhjälm med GRÖNT spänne. Den sista tiden har jag hört att man inte ska välja det gröna just pga att om de ramlar av cykeln så kan spännet gå upp och hjälmen åka av, alltså inte skydda huvudet längre. Dock är det gröna bra ifall de råkar leka med hjälmen på o fastnar.
Menar inget illa med att kommentera detta.
Kram

Svar: http://www.ntf.se/konsument/cyklar/cykelhjalm/default.asp?recid=24852
:)

Kram!
Malin ☆

men åh. första cykeln! så underbart..nu är våra små tvååringar stora på riktigt hihi. fast min får nog vänta tills han fyller tre tror jag ;)

kram på dig vännen ♥

Svar: Ja, det är helt galet vad stora de är! Så stora men ändå så små. Kan allt själv men ska ändå ha hjälp med allt. Haha!

KRAM!
Malin ☆

» Lina

Åh vilken fin! :) Ha en toppenhelg i storstan! :)

Svar: Hihi, ja, nu är hon snart i din liga vännen ;) Tack! Hoppas du får en fin helg med!
Malin ☆

» Elin

Gud vilken söt cykel! Jag satt länge och tittade på cykeln och tyckte att någonting kändes fel. Tillslut kom jag på att cykeln inte hade några trampor, haha! Kunde inte sluta fnissa för mig själv då det såg så kul ut med handbroms och allt men inga trampor. Men verkligen en fin cykel till en fin liten tös :)

Sandra

Men gud så söt cykeln är :) önskar trevlig helg redan nu och hoppas att du får en jättehärlig helg där nere :) och ta med dej riktiga sommarvärmen hem, pratade med min bror för 2 timmar sen som bor där och han sa att det var 22+ där då :) kram

Oj va kul!!! Verkligen speciellt :)

Åhh.. en riktigt prinsesscykel ju ;) Jolie skulle nog gilla tapeten vi har i ett rum på övervåningen (som inte används.. väntas på renovering ;p). Den är knallrosa med alla dessa Disney-prinsessor. Jättehemsk, men Wilma tycker om det "jåta jummet", haha! Skruttisar.

Lena Lööv

Å vilken underbar!!

» Hanna

Kul med ny cykel!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »